Sinema Haberleri

Arnold’ın, Terminator: Dark Fate’i İzlerken Gözleri Dolmuş

Yeni filmi Terminator: Dark Fate ile yakın zamanda beyaz perdede boy gösterecek olan Arnold Schwarzenegger, “İzlerken gözlerim doldu. 35 yıldır bildiğim hikaye beni etkiledi,” dedi.

Arnold Schwarzenegger, şimdilerde efsane seri Terminator’ın yeni filmiyle yeniden seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Hürriyet’ten Barbaros Tapan’ın sorularını yanıtlayan 72 yaşındaki oyuncu 1 Kasım’da vizyona girecek olan Terminator: Dark Fate hakkında, “Terminatör her zaman hit bir seriydi ve hit olmaya da devam edecek. Daha ilk filmde teknoloji bile olmadan bir ekol yarattık. Şimdi yapımcımız James Cameron’ın dehası, yönetmenimiz Tim Miller’ın vizyonu ile izleyici Terminatör’ü yeniden hatırlayacak. Ben filmi geçen ay izledim, gözlerim doldu. 35 yıldır bildiğim hikaye beni etkiledi. İzleyici aksiyon, makineler, görsel efektler dışında yüzleşme de izleyecek. Filmde farklı duygular arasında gidip gelecekler” dedi.

James Cameron‘ın yarattığı Terminatör serisinin 6. filminde yönetmen koltuğunda Tim Miller oturuyor. Terminator 2: Judgment Day filminden sonrasında geçeceği belirtilen Terminator: Dark Fate1 Kasım 2019‘da gösterime girecek.

Arnold Schwarzenegger, yeniden T-800 rolüyle karşımıza çıkacak, Linda Hamilton ise Sarah Connor olarak yıllar sonra beyaz perdede olacak. Serinin iki büyük yıldızını Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Diego Boneta ve Gabriel Luna takip ediyor. Edward Furlong da yine John Connor’ı canlandıracak.

Kaynak: NTV, Hürriyet, Movieweb

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.