Sinema Haberleri

Apple’dan, Peanuts Animasyon Filmi Geliyor – Charlie Brown ve Snoopy Şehre Gidiyor

Peanuts animasyon filmi için çalışmalar başladı. Apple, ünlü çizgi roman yaratıcısı Charles M. Schulz‘un ikonik karakterleri Charlie Brown ve Snoopy‘nin de aralarında bulunduğu Peanuts çetesi için yeni bir heyecan verici proje başlatıyor. Wildbrain Studios ve Peanuts Worldwide iş birliği ile Apple TV+ için geliştirilen bu bilgisayar yapımı animasyon filmi, Peanuts karakterlerini büyük bir maceraya sürükleyecek.

Peanuts Dünyasının Yeni Macerası

Apple, Peanuts kataloğunun haklarını elinde bulunduran Wildbrain Studios ve Peanuts Worldwide’a ilk orijinal animasyon filmini sipariş etti. Bu proje, klasik Peanuts animasyon karakterlerinin, Snoopy ve Charlie Brown‘ın da aralarında bulunduğu çetenin büyük şehre doğru epik bir yolculuğunu konu alacak.

Peanuts animasyon
Peanuts

Film, Peanuts Worldwide ve WildBrain iş birliğinin Apple için geliştirdiği ilk orijinal film olma özelliğini taşıyor. Bu proje öncesinde Peanuts’ın orijinal kitapları ve özel programları Apple TV+ platformunda izleyicilerle buluşmuştu.

Yaratıcı Ekip ve Yönetmen

Yönetmen koltuğunda The Peanuts Movie gibi başarılı projelerin imzasını taşıyan Steve Martino, yapımcı Bonnie Arnold ve deneyimli animasyon senaryo yazarı Karey Kirkpatrick bulunuyor. Kirkpatrick, Craig Schulz, Bryan Schulz ve Cornelius Uliano’nun orijinal hikayesinden yola çıkarak bu projeyi hayata geçirecek.

Peanuts
Peanuts animasyon

Beklentiler ve Heyecan

Apple’ın çocuk programlarından sorumlu başkanı Tara Sorensen, projeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Herkesin Snoopy, Charlie Brown ve çetenin büyük şehirdeki bu yürek ısıtan yeni macerasını deneyimlemesi için sabırsızlanıyoruz” dedi. Aynı şekilde, Craig Schulz da projenin kendileri için çok özel bir duygu olduğunu belirterek, “Babamın mirasını orijinal hikayeyle devam ettirmek, benim, oğlum Bryan’ın ve yazar ortağım Neil’in için çok önemli” dedi.

Bu yeni film, Peanuts ailesinin Apple TV+ platformundaki diğer özel programlarının yapımcıları olan Craig Schulz, Bryan Schulz ve Uliano’nun imzasını taşıyan projelerle beraber hayranları heyecanlandırmaya devam edecek. Snoopy Presents gibi özel programlar arasında It’s the Small Things, Charlie Brown; Snoopy Presents: Lucy’nin Okulu; Snoopy Sunar: One-of-a-Kind Marcie; ve Snoopy Presents: Auld Lang Syne İçin yer alıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.