Sinema Haberleri

Ant-Man’in Yeni Düşmanı Kang The Conqueror Olabilir Mi?

Bir tarafta mikro-evren içerisine balıklama atlayıp rahatlıkla çıkabilen Ant-Man, diğer tarafta zamanda yolculuk edip her yeri fethetmeye çalışan Kang. Marvel’ın yeni planı bu ikilinin karşılaşması olabilir mi?

Marvel Studios’un en başarılı tercihlerinden biri, Scott Lang rolü için Paul Rudd ile anlaşmış olmaları olabilir. Yıllardır, taa Friends dizisindeki rolünden beri diyeyim hatta, takip ettiğim Paul Rudd, son dönemdeki komedi sinemasına da damgasını vurmuş önemli oyunculardan biri. Ayrıca 50 yaşını geçmiş olmasına rağmen, çoğumuzdan daha genç duruyor. Bunu niye söyledim bilmiyorum ama demeden de geçmek istemedim.

Haberin başlığını içeren konuya dönecek olursak. Biliyorsunuz ki Marvel Studios, Paul Rudd ve Evangeline Lilly ile anlaşma yeniledi. Ant-Man 3 için hazırlıklar ufaktan başladı. 5. Faz’ın önemli bir filmi olacağı düşünülen Ant-Man’in ne anlatacağı da merak ediliyor.

Etrafta dönüp dolaşan bir söylentiye göre Marvel’ın anlaşmaya vardığı Lovecraft Country oyuncularından Jonathan Majors, Kang the Conqueror karakterini canlandıracak. Bu karakter de ilk olarak Ant-Man 3 filminde karşımıza çıkacak.

Kang the Conquerer’ı canlandıracağı düşünülen Jonathan Majors

Açıkçası Scott Lang’in böylesine kudretli bir düşmanla karşılaşabilecek olması pek akla yatmıyor. Kang, zamanda yolculuk yapıp hoşuna giden yerlerde takılıp o dönemi fethetmeyi seven bir karakter. Mesela bir keresinde, Antik Mısır‘a gidip tüm bölgeyi fethediyor ve firavun oluyor. Ama sonrasında sıkılıp başka bir çağa atlıyor. Her dönemde bir işgal ve fetih duygusu olan bir karakter.

Eğer bu söylenti doğruysa, Kang’ın karşımıza nasıl çıkacağı da önemli. Kuvvetli bir argümana göre Lang, dolaştığı mikro-evrenlerden birinde Nathaniel Richards isimli biriyle tanışacak. Kendisi 3000 yılında yaşayan ve farkında olmasa da Fantastic Four’un kurucularından Reed Richards‘ın kanından gelen biri. Lang’in, Nathaniel Richards’a ulaşmasıyla karakterimiz zamanda yolculuk edebildiğini fark edecek ve yolculuğuna başlayacak. Yani Nathaniel Richards, Kang’ın ta kendisi.

Bu karakter neden önemli diye soracak olursanız, Kang, hem Avengers ekibinin, hem de Fantastic Four ekibinin en azılı düşmanlarından biri. 4. Faz içerisinde X-Men, Fantastic Four isimlerini görmesek de 5. Faz itibariyle bu karakterlerin de MCU filmlerinde yer alması bekleniyor. Kang’in gelişi demek Fantastic Four’un da dahil olması demek.

Tüm zamanlara ve evrenlere hakim olmaya çalışan Kang işin içine girecekse Galactus gibi kozmik varlıkların da yavaştan filmlere dahil olması anlamına geliyor. 2021’de vizyona girmesi beklenen Eternals filmi de bu kozmik varlıkları bizlerle tanıştırmaya başlayacak.

Marvel Studios, Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmiyle paralel evrenler ve farklı gerçeklikler arasında da bizi dolaştıracak gibi. Ant-Man ve Doctor Strange, mikro-evrenler ve paralel evrenler için çok güzel altyapı sahip. Marvel, bir filminde bunun altını doldurmadan daha büyük resme geçmiyor. İlk Avengers filmi sonrasında Guardians of the Galaxy‘nin gelmiş olması onun da sonrasında Captain Marvel’a gebe olması bu yüzden.

Bakalım Jonathan Majors’un MCU’ya dahil olması gerçekten de Kang’in filmlere katılacağı anlamına geliyor mu? Bu yıl iki kere ertelenen Black Widow filminin 2021‘e erteleneceği düşünüldüğünde, Ant-Man 3’ün, 2023‘ten önce vizyona gireceğini pek düşünmüyorum.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.