Sinema Haberleri

Ant-Man And The Wasp: Quantumania Çekimleri Başladı

Marvel Sinematik Evreni’nin 4. fazında önemli bir yeri olacağının altı çizilen, Ant-Man and the Wasp: Quantumania filminin çekimlerine başlandığı, filmin yönetmeni Peyton Reed tarafından duyuruldu.

Paul Rudd‘un canlandırdığı Ant-Man, ilk filmiyle çok iddialı olmasa da sonraki filminde ve yer aldığı diğer yapımlarda ne kadar önemli bir karakter olduğunu ispatlamıştı. Evangeline Lilly‘nin de Wasp olarak katıldığı proje, üçüncü filmiyle 2023 yılında devam edecek.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania’nın yönetmeni Peyton Reed, kişisel Twitter hesabı üzerinden bir görsel paylaşarak çekimlerin başladığını resmen duyurdu. Görselde oldukça garip bir tavşan oyuncağı ve arka planda da bir laboratuvar seti görüyoruz. Filme dair pek bir şey ifade etmiyor ama ilginç bir Marvel yapımı izleyeceğimiz kesin. Sonuçta yeni Marvel filmlerinin ana kötüsü Kang ile ciddi anlamda burada tanışacağız.

Paul Rudd ve Evangeline Lilly, Ant-Man ve Wasp rolleriyle yine karşımızda olacak. Ayrıca Michael Douglas ve Michelle Pfeiffer’ın da yine eski rollerinde karşımıza çıkacağı açıklandı. Bu kadroya ek olarak, Loki dizisinin finalinde Kang’ın farklı bir varyantı olarak karşımıza çıkan Jonathan Majors, Kang the Conqueror rolünü üstlenecek.

Loki, dizisinin ardından karışan ortalığın ilk etkilerini Doctor Strange 2 filminde göreceğiz, Quantumania da bu etkilerin en canlı biçimde hissedildiği film olacak.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Disney ve Marvel Studios takvimine göre 17 Şubat 2023 tarihinde vizyona giriş yapacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.