Sinema Haberleri

Andy Serkis ve Colin Farrell, Batman Filmi Yolunda!

Kadrosu yavaştan şekillenmeye başlayan yeni Batman filmine Andy Serkis ve Colin Farrell’ın katılmak üzere olduğu açıklandı.

Ben Affleck’in, Warner Bros. ile olan köprülerini tamamen yakmasının ardından yönetmen ve yazar koltuğuna oturan Matt Reeves, son dönemde yeni Batman filmi için çalışmalarını hızlandırdı. Birkaç ay öncesinde Robert Pattinson‘ın yeni Batman olacağı açıklanmıştı. Zamanla Zoe Kravitz ve Jeffrey Wright‘ın isimleri de su yüzüne çıktı.

The Wrap’ın yer verdiği habere göre Yüzüklerin Efendisi’ndeki Gollum performansıyla tanıdığımız Andy Serkis, Batman’in uşağı ve en yakın dostlarından biri olan Alfred Pennyworth’ü canlandıracak.

Öte yandan konuşulan isimlerden bir diğeriyse Colin Farrell. Ünlü oyuncunun Gotham’ın suç dünyasının en korkulan karakterlerinden biri olan Penguen’i canlandıracağı söyleniyor.

Bu haber söylenti kıvamında olsa da kesinleştiği ve bir süre sonra resmiyet kazanacağı da belirtiliyor. Açıkçası Andy Serkis’i, Alfred rolünde kafamda canlandırabilirken, Colin Farrell konusuna biraz takıldım. Çizgi romanlarda genelde tombiş ve grotesk olarak resmedilen Penguen için Farrell oldukça zayıf ve yakışıklı kalıyor. Matt Reeves, belki de Gotham dizisindeki Penguen gibi bir görüntü yakalamak isteyebilir.

Ortaya çıkan bir başka söylenti de filmin hikayesinin Batman’in meşhur Year One serisinden esinlenerek hazırlanacağı yönünde. Bu macera 1987 yılında seri olarak yayınlanmıştı. Frank Miller’ın yazdığı ve David Mazzucchelli’nin kalemiyle hayat verdiği macera, Batman’in suçla olan savaşına yeni başladığı döneme farklı bir bakış açısı kazandırıyordu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.