Sinema Haberleri

Andy Serkis, The Batman Filminin Bir Başyapıt Olacağını Söyledi

The Batman filminin yıldızı Andy Serkis, yönetmen Matt Reeves‘e olan güveninden dolayı şimdiden filmin bir başyapıt olduğunu dile getirdi.

Andy Serkis ve Matt Reeves ikilisi daha önce Maymunlar Cehennemi serisinde bir arada çalışmışlardı. Şimdi de DC Extended Universe için Alfred Pennyworth rolüyle tekrar Matt Reeves ile çalışacak olan Serkis, film için şimdiden çok umutlu. Pandemi gecikmeleriden dolayı ertelenen filmin 4 Mart 2022’de ABD’de vizyona girmesi planlanıyor

DCUE çalkantılı projelere ve vizyon tarihlerine alışık. Aslında ilk konuşulan Batman solo filminin başrolü ve yönetmeni Ben Affleck olarak konuşuluyordu. Ancak 2019 başlarında itibaren bu projeden yavaş yavaş ayrılan Ben Affleck ile proje tamamen farklı bir yöne evrildi. Önceden konuşulan Affleck projesi yerine, Riddler’ın cinayetlerini çözmeye çalışan ve sadece iki yıldır Gotham sokaklarında suçlu kovalayan bir Batman yazıldı ve Batman olarak Robert Pattinson seçildi.

Serkis Filmin Başyapıt Olacağını Neredeyse Garanti Ediyor.

The Hollywood Reporter’a verdiği konuşmada Bruce Wayne’in sadık uşağı Alfred hakkında çok bir şey söyleyemediğini itiraf ediyor, ancak Reeves ve diğer meslektaşlarıyla The Batman’de tekrar çalışma sahibi olmanın heyecanını dile getiriyor.

”Maymunlar Cehennemi filmlerinden Matt Reeves, Dylan Clark ve Dan Lemmon ile yeniden bir araya gelmenin harika bir duygu olduğunu söyleyeceğim. Filmi yaparken çok iyi vakit geçirdik ve sonunda ekrana geldiğinde, Matt Reeves başka bir başyapıt film yapmış olacak çünkü buna çok fazla yatırım yaptı. Ama evet, yasaklandım, açıkça yasaklandım. Alfred hakkında konuşmam yasak.”

Serkis dahil olmak üzere filmin oyuncu kadrosu yıldızlar barındırıyor. Paul Dano’nun Riddler kostümüne gireceği filmimizde Catwoman rolünde Zoe Kravitz, Penguin rolünde Colin Farrell ve Carmine Falcone rolünde John Turturro yer alıyor. Fakat oyuncuların ekran süreleri halen belli değil. Yaşanan o kadar DCUE olayından sonra bakalım The Batman filminde bizleri neler bekliyor

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.