Sinema Haberleri

Alice Through the Looking Glass Filmi Bugün Vizyonda

alice-through-the-looking-glass-banner

Fragmanları, renkli görselleri ile bir süredir merakımızı üstüne çeken Alice Through the Looking Glass (Alice Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden) filmi bugün vizyona girdi.

Tim Burton‘ın yönettiği Alice in Wonderland (Alice Harikalar Diyarında) filminin devamı olan filmde yine muhteşem bir oyuncu kadrosu ve karanlık ile renklerin harmanlandığı fantastik bir dünya var.

James Bobin‘in yönetmenliğini yaptığı animasyon türündeki “Alice Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden” filminin seslendirmelerini Johnny Depp, Anne Hathaway, Mia Wasikowska ve Helena Bonham Carter yapıyor.

alice-through-the-looking-glass

Disney’in yeni yapımında, Lewis Carroll’un sevilen hikayeleriyle unutulmaz karakterlerinin yepyeni ve benzersiz maceraları anlatılıyor. Yeni seride, yeraltının tuhaf dünyasına dönen “Alis”, “Çılgın Şapkacı”yı kurtarmak için zamanda geçmişe yolculuk edecek.

Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı fantastik evrene bir kez daha geri dönüyoruz. Harikalar Diyarı, beklenmedik bir misafirin ziyaretine uğruyor ve misafiri bu büyülü evrenin işleyişini ve ev sahiplerini yavaş yavaş keşfetmeye başlıyor. Mad Hatter ise tüm çılgınlığıyla adalet ve tabii ki dostluk için orada bekliyor. Tam her şey bitmiş, ortalık fazlasıyla karışmışken gerçekliğe giden yolda bir kez daha krallığın kurtuluşu için bir araya geliniyor.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.