Haberler

Sideshow’dan Gerçek Boyutlu The Child Ön Siparişe Çıktı

The Mandalorian dizisinin gönülleri fetheden The Child karakteri için Sideshow Collectibles tarafından hazırlanan gerçek boyutlu oyuncağı ön siparişe açıldı.

2019’un fenomen karakterlerinden The Child, hepimizin sahip olmak isteyeceği oyuncaklar, büstler ve figürlerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Yoda’nın ırkından gelen ve Güç sahibi The Child, serinin de en beklenmedik anlarında ön plana çıkan karakteri olmuştu. Şirinliğinin yanı sıra Mando’nun da vazgeçilmez yol arkadaşıydı.

Sideshow, bize de yol arkadaşlığı edecek The Child gerçek boyutlu oyuncağıyla karşımıza çıktı. Ağustos-Kasım 2020 tarihleri arasında piyasaya çıkması beklenen The Child, 375 $ etiket fiyatıyla ön siparişe açıldı.

İlgili Makaleler

41 cm boyutundaki The Child, The Mandalorian dizisindeki çeşitli yan ekipmanlarıyla meraklısına sunulacak. Örneğin, Razor Crest gemisinde sürekli eline aldığı vites topuzu benzeri parçayı oyuncağa tutturabileceğiz.

Daha fazla detaylı bilgi almak ya da ön siparişini vermek için Sideshow’un resmi web sitesine göz atabilirsiniz. Mythbusters efsanelerinden Adam Savage’ın YouTube kanalında da bir inceleme videosu yayınlanmıştı. Onu da beğeninize sunuyoruz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.