Haberler

Shadow of the Demon Lord Desteklerinizi Bekliyor

shadow-of-the-demon-lord-banner

Masaüstü rol yapma oyunlarına gönül vermiş isimlerden biri olan Robert J. Schwalb, yeni bir dünyanın kapılarını oyunculara açıyor. Fantazya ve korku unsurları barındıran Shadow of the Demon Lord, Kickstarter’daki destekçilerini bekliyor.

Wizards of the Coast ile çalıştığı dönemde Dungeons and Dragons için çıkartılan birçok yan kitapta imzası bulunan Robert J. Schwalb, yeni bir fantazya sistemi geliştiriyor. Kendi adıyla kurduğu Schwalb Entertainment, masaüstü rol yapma oyunlarına yeni bir başlık ekleyecek: Shadow of the Demon Lord.

Schwalb, yeni sistemi ile korku ve fantazya türlerini bir araya getiriyor. Oyuncular, cehennemin ordularına karşı mücadele verirken, yaklaşan kıyamet gününü de durdurmaya çalışacak. Birçok farklı ırk ve sınıf seçimi sunuluyor. Core Rulebook içerisinde oyunculara 10. seviyeye kadar yetecek tüm bilgiler bulunacak.

shadow-of-the-demon-lord-gorsel-001

Tanıtım yazısında oyunun Dungeons and Dragons ve Warhammer ögeleri taşıdığı belirtiliyor. Sistem hem oyuncu hem de oyun yöneticisi dostu olarak hazırlanıyor. Kurallar kısa sürede öğrenilip, hemen oyuna geçilebiliyor. Kickstarter sayfasındaki açıklamasına göre haftalık 4-5 saatlik oyunlar ile toplamda 6 ay sürecek bir senaryo hazırlamak mümkün olacak.

Ayrıca yeterli bağış barajları aşıldığında Richard Lee Byers, Erin Evans, Erik Scott de Bie, James Lowder ve Elizabeth Bear tarafından Shadow of the Demon Lord sistemine uygun kurgu kitaplar yazılacak. Yani oyuncualrın önünde uzun uzadıya oynatılabilecek devasa bir fantazya/korku sistemi hazırlanıyor.

Oyun hakkındaki detaylı bilgileri resmi Kickstarter sayfasında ya da Schwalb Entertainment sitesinde bulabilirsiniz. Kısa sürede istediği bağış barajına ulaşan Shadow of the Demon Lord, Kasım 2015 gibi piyasaya sürülecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.