Sinema Haberleri

Nightmare Alley Şubat Ayında Hulu ve HBO Max’e Gelecek

Guillermo del Toro‘nun son filmi Nightmare Alley, Şubat ayından itibaren HBO Max‘te olacak. R-rating (18+) alan film 17 Aralık’ta vizyona girmişti. Fakat Türkiye’deki sinemalarda izleyememiştik.

Nightmare Alley sinemalara 17 Aralık’ta gelecekti. Guillermo del Toro’nun yeni filmini heyecanla bekledik. Kötücül karnavalları, noir hikayeleri ve 1940’ları sevenleri hedef alıyordu film. Karnavalın aldatmalar ve baştan çıkarmalar ile dolu hikayesini izleyecektik. Kadrosu da bir harikaydı: Cate Blanchett, Bradley Cooper, Willem Dafoe, Ron Perlman, Mary Steenburgen, Rooney Mara, Holt McCallany, Toni Collette, Tim Blake Nelson, Jim Beaver, Richard Jenkins ve Paul Anderson.

Fakat del Toro’nun uzun zamandır hayalini kurduğu film Türkiye’de gösterime girmedi.

Bradley Cooper, zihin okuyabildiği izlenimi yaratan şovuyla şehirlerde ünlenmiş eski bir karnaval çalışanı olan Stanton Carlisle‘ı canlandıracak. Stanton Carlisle numaraları ile şehrin milyonerlerini dolandırmayı hedefliyor. Fakat Psikiyatrist Dr. Lilith Ritter (Cate Blanchett), Carlisle’ın numarasını fark ediyor ve onun bir şarlatan olduğunu gözler önüne sermeye çalışıyor. Ancak sonrasında bu entrikanın bir parçası olmayı daha çekici buluyor.

Deadline‘ın haberine göre Guillermo del Toro çekimler sırasında bazı sahneleri siyah beyaz izlemiş ve gördüğü şeyden çok memnun kalmış. Bu yüzden filmin siyah-beyaz versiyonunu da Nightmare Alley: Vision in Darkness and Light ismiyle hazırladı. Ocay ayının ortasında da seçili sinemalarda bu versiyon vizyondaydı. Ama tabii ki yine Türkiye’de gösterime girmedi.

Şubat ayı itibariyle Nightmare Alley, orijinal renkli haliyle HBO Max’te yayınlanacak. 2022’nin sonuna kadar da HBO Max’te kalmaya devam edecek. Şubat ayına yetişmez muhtemelen ama HBO Max’in Türkiye’ye geleceği tarih de çok uzak değil.

Nihayet izleyebileceğiz galiba filmi.

Nightmare Alley’in detaylarından bahsettiğimiz önceki haberimizi buradan okuyabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.