Haberler

“Şarkıların Bilgesi” Yayında!

sarkilarin-bilgesi-banner

Bir süredir üzerinde çalıştığımız ve kısa süre önce hayata geçirdiğimiz FRPNET Dijital Kitaplar serisinin ilk kitabı “Şarkıların Bilgesi” yayınlandı.

Yazar Meriç Karakaş’ın yazmış olduğu, bir ozanın hikayesinin anlatıldığı fantastik romanın detayları şöyle;

sarkilarin-bilgesi-kapakBüyü ve çeliğin egemen olduğu Ethorjia Dünyası’nın Kuzey Kıtası’nda savaş yaklaşmaktadır. Karanlık güçlerin egemenliğindeki Kalruan Krallığı, batı komşusu göçebelerle sıkıntılar yaşmakta, halklar arasındaki nefret giderek artmaktadır. Kalruan Kralı Bladin, batıl olarak kabul ettiği ve köleleştirmek istediği Merdor halkının inancını kırmak için, onların kutsal kabul ettiği Bereket Taşı’nı ele geçirmeyi planlar. Batı seferi için topladığı ordunun başına genç büyücü Ames’i getirir.

Kara Kule’nin en yetenekli büyücüsü Ames’in zihni sorularla çalkalanmaktadır, genç adamın ve karşısını çıkacak diğer kahramanların kaderi tüm kuzey halklarının kaderi olacaktır. Bereket Taşı’na giden yol zorluklarla doludur, Akıl Klanı üyesi Vernaard, genç savaşçı Bataar, Ak Şaman ve diğer göçebeler karanlık ile yüzleşmek için hazırdır. Ames başarılı olmak istiyorsa hem düşmanlarını hem de müttefiklerini yenmesi gerekmektedir.

Sır ve gizemle dolu geçmişini aydınlatmak ve gerçek kimliğini ortaya çıkarmak isteyen Ames’in en büyük rehberi “Şarkıların Bilgesi” olarak anılan esrarengiz halk ozanı olacaktır.

 

Bu kitap, FRPNET Dijital Kitaplar projesinin ilk kitabı olarak yayınlandı ve bir başlangıç oldu. Siz de yazdığınız kitapları gönderin, sitemizden yayınlayalım, herkes okusun.

Kitabın detaylı bilgilerine ulaşmak ve kitabı ÜCRETSİZ olarak indirip keyifle okumak için hemen tıklayın!

İyi okumalar.

Not: Dosyalar, Yandex.Disk üzerinde saklanmaktadır. Açılan sayfada “İndir” butonuna basarak kitabı cihazınıza indirebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.