Haberler

Pokemon ile FRP Birleşirse!

mystical kingdom of monsters banner

Evrimleşen birbirinden değişik yaratıkların olduğu, sevimli yaratıkların dövüştüğü Pokemon serisi, küçük çocuklardan çok büyüklerin ilgisini çekmişti. Bir dönem ülkemizde de çok popüler bir çizgi filmdi.

Şimdi, sizlere Pokemon benzeri bir FRP oyunundan bahsedeceğim. İşte karşınızda; Mystical: Kingdom of Monsters.

Mystical: Kingdom of Monsters oyunu, Dungeons & Dragons 4th Edition ve Pathfinder sistemine uygun olarak tasarlanmış bir oyun. Oyunda, kendinize bir kahraman seçiyorsunuz ve yanınıza aldığınız birbirinden değişik özelliklere sahip yaratıkları dövüştürüyorsunuz.

mystical kingdom of monstersTıpkı Pokemon’da olduğu gibi, bu yaratıklar da seviye atladıkça evrim geçiriyorlar ve daha güçlü bir yaratık haline dönüşüyorlar. Hatta çoğu zaman sadece özellikleri değil, yaratığın kendisi de değişiyor. Yani Koala benzeri yaratığınız, evrildiğinde bir Pandaya dönüşebiliyor. Siz de bu yaratıkların eğitmenliğini üstleniyorsunuz.

Her yaratığın kendisine özgü elemental saldırıları ve normal saldırıları var. Her saldırının verdiği hasar ve hasar tipi de farklı. Böylelikle karşınıza çıkan yaratığı iyice öğrenip ona göre bir saldırı ve savunma geliştirmeniz gerekiyor. Mantık, başta da dediğimiz gibi Pokemon ile aynı yapıda ancak bunu masaüstünde oynamak için artık bir sisteminiz var.

Daha önce 1 kere Kickstarter’a çıkıp başarısız olan proje, ikinci denemesinde 1500$ barajını geçerek başarılı oldu. Siz de karakterinizi seçin, yaratıklarınızı yanınıza alın, iyi bir eğitmen olup tüm savaşları kazanın.

Oyunun PDF formatındaki kitabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.