Oyun Haberleri

Yeniden Geliştirilen Quake 2 Çıktı

id Software‘ın 1997 yapımı Strogg ezici birinci şahıs nişancı oyunu Quake II geliştirilmiş şekilde yeniden çıktı. Oyun şimdi Game Pass, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, PC, PlayStation 5 ve PlayStation 4‘te oynanabilecek.

Quake 2

Orijinal, özgün Quake II artık; geniş ekran ve azami 4K çözünürlük desteği, geliştirilmiş modeller, iyileştirilmiş düşman animasyonu ve vahşet, iyileştirilmiş ve yenilenmiş yapay zekâ davranışları, geliştirilmiş sinematikler, dinamik ve renkli ışıklandırma, kenar yumuşatma, alan derinliği, Sonic Mayhem tarafından yapılmış orijinal, ağır rock müziği ve çevrimiçi çok oyunculu ve işbirliği desteği özelliklerine sahip.

YouTube player

Orijinal Görev Paketleri

Quake 2, 18 hikâye bölümü ve 7 ölüm maçı haritasına sahip ‘The Reckoning‘ ile 15 hikâye bölümü ve 14 ölüm maçı haritasına sahip ‘Ground Zero‘ dahil iki orijinal görev paketini de içeriyor

İlgili Makaleler

Call of the Machine Genişletmesi

MachineGames, 28 hikâye bölümü ve bir çok oyunculu ölüm maçı haritasından oluşan yepyeni bir Quake II deneyimi sunuyor. Strogg uzayının derinliklerinde, gerçekliğin dokusunu çökertebilecek bir tekillik olan Machine yatıyor. Oyuncular, Strogg-Maker‘ı bulmak, onu yok etmek ve hem insanlar hem de makinelerin kaderini değiştirmek için zaman ve uzayın ötesinde savaşacak.

Çevrimiçi, Yerel Çoklu Oyunculu ve İşbirliğine Dayalı Modlar

Düşman Strogg’lar ile cesur, askeri bilimkurgu senaryosu ve genişletme paketleri boyunca 4 oyunculu çevrimiçi veya yerel bölünmüş ekranlı iş birliği modunda savaşın ve 16 oyuncu (çevrimiçi) veya 4 oyuncu (yerel bölünmüş ekran) ya da 8 oyuncu (yerel bölünmüş ekran) karşılaşma desteğiyle saf, retro tarzı savaşta rekabet edin. Çevrimdışı ve çevrimiçi Deathmatch ve Team Deathmatch modları için bot desteği dahil.

Farklı Platformlarla Birlikte Oynanabiliyor

Hikâye ve tüm genişletme paketlerini iş birliğine dayalı oynayın veya platform fark etmeksizin arkadaşlarınıza karşı çok oyunculu maçlara katılın. Platformlar arası oynanış; PC (oyun kumandaları etkin), Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 ve Nintendo Switch cihazlarında destekleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.