Oyun Haberleri

Yeni Dishonored Oyunu The Game Awards’da Duyurulabilir

Söylentilere göre geliştirme sürecindeki Dishonored 3, yarın akşam gerçekleşecek The Game Awards‘da görücüye çıkacak.

Dishonored 3‘ün geliştirme sürecinde olduğu bir süredir sır değil. Geçtiğimiz Eylül ayında yaşanan büyük Microsoft sızıntısında planlanan oyunlar listesine gözükmüş, serinin hayranlarını heyecana boğmuştu. Listeye göre çıkış tarihi için 2024 yılı işaret ediliyordu. Yani eğer bir değişiklik olmazsa önümüzdeki sene Dishonored 3 oynama ihtimalimizin çok yüksek olduğunu zaten biliyorduk. Şimdiyse güçlü kaynaklardan gelen bilgilere göre ilk fragmana saatler kalmış olabilir.

Ana kaynağımız, sızıntılarıyla meşhur YouTuber Nate The Hate. The Game Awards tahminleri konulu son podcast’inde kulağına çalınan son dedikodulardan bahseden Nate, Arkane‘in yeni bir oyun duyuracağını söyleyerek ilk taşı kuyuya attı.

Yeni oyunun Redfall 2 olmadığını biliyorum ancak başka bir bilgim yok. Dishonored 3, Prey 2 veya Deathloop 2 olabilir ancak Arkane’den kesinlikle yeni bir şeyler göreceğiz ve bu bile başlı başına heyecan verici.

Ardından sızıntılardan bahseden bir X gönderisinin altında Microsoft ile oyun kanadında iş birliği yapan Jaz Corden ve Brad Sams arasında dikkat çekici bir etkileşim yaşandı:

Üstüne bir de Microsoft belge sızıntıları eklenince yeni Arkane oyununun Prey veya Deathloop değil, Dishonored 3 olacağına kesin gözüyle bakabiliriz. Dishonored’ın hikayesi Death of the Outsider’la sonlanmış olsa da Redfall hezimetinden sonra stratejik açıdan en sevilen seriye geri dönmek Arkane için daha mantıklı olacaktır tabii.

Nate the Hate’in sızıntıdan bahsettiği podcastinin tamamına bağlantı üzerinden erişebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.