AYBABTUOyun Haberleri

Wolfenstein’ın Geliştiricileri Indiana Jones Oyunu Yapıyor!

Beklenmedik bir duyuru bizleri ve oyun dünyasını heyecanlandırdı! Wolfenstein‘ın arkasındaki ekip MachineGames, yeni bir Indiana Jones oyunu geliştirecek.

Prodüksiyon cehenneminde kaybolan bir Indiana Jones 5 filmi var. Hatırladığımız kadarıyla Harrison Ford da yeni filmde yer alacaktı. Ancak aradan bunca zaman geçmesine rağmen ne bir duyuru, ne bir tanıtım görebildik.

Indiana Jones markasını iyiden iyiye unutmaya başladığımız şu dönemde beklenmedik bir açıklama Bethesda tarafından yapıldı. Daha öncesinde Wolfenstein serisi emanet edilen MachineGames, yeni bir Indiana Jones oyunu geliştirecek.

MachineGames, iki Wolfenstein oyunuyla oldukça başarılı bir iş çıkartmıştı. Hem kökenlerine sadık kalmayı başarmış, hem de yeni nesle uygun bir oynanabilirlikle Wolfenstein markasını yeniden diriltmiş. Geliştirici ekip aynısını Indiana Jones oyunları için de yapabilir mi?

Hatırlıyorum da bir dönemde irili ufaklı birçok Indiana Jones oyunu vardı. Özellikle LucasArts‘ın altın çağında, 90’lı yıllarda farklı platformlara farklı Indy oyunları hazırlanıyordu. Ancak sonrasında derin bir sessizliğe gömülmüşlerdi. Durum değişecek gibi duruyor.

Henüz oyunun detayları hakkında bilgimiz yok. Öğrenebildiğimiz kadarıyla oyunun yapımcılığını Bethesda ve Todd Howard ismi üstlenecek. Hikayesel anlamdaysa kökenlere sadık kalınarak, özgün bir hikaye sunulacağı belirtiliyor.

Şöyle Indiana Jones’un gençliğinden başlayarak anlatılacak, Uncharted tadında, aksiyon-bulmaca-macera tarzında bir oyunun tadından yenmezdi gerçekten.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.