Oyun Haberleri

Wolfenstein’daki Fallout Göndermesi

wolfenstein-fallout-easter-egg

FPS oyunlarının atası Wolfenstein’in yeni oyunu The New Order içerisindeki Fallout göndermesi, hem heyecanlandırdı hem de kafalarda soru işaretlerine sebebiyet verdi.

Wolfenstein: The New Order adı altında tamamen yenilenerek piyasaya çıktı. Bethesda Softworks tarafından yayınlanan oyun, yeni Doom oyununun Beta sürecine katılım hakkı tanıyordu. Bethesda bu kadar yeni oyunun duyurulmasıyla uğraşırken, neden Fallout ile ilgili bir bilgi açıklamıyor diye düşünebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Sıkı bir Fallout takipçisi olarak, yeni oyunun gelmesini ben de istiyorum. Eh bugün değil ama yarın öbür gün mutlaka duyacağız. Şimdilik Wolfenstein içerisine yerleştirilmiş Fallout göndermesi (Easter Egg) ile yetinmeliyiz sanırım.

YouTube’a eklenen bir videoda, Wolfenstein içerisinde devasa bir barınak kapısı (Vault Door) görüyoruz. Üzerinde ise Fallout 3’ün başladığı Vault 101’in numarası işlenmiş. Oldukça hoş olduğunu düşündüğüm bu gönderme, biraz da beni heyecanlandırdı. Acaba Bethesda bize bir şeyler mi anlatmaya çalışıyor?

Aşağıda konu hakkındaki göndermeyi içeren YouTube videosunu paylaşıyorum. Eğer “spoiler yiyeceğim” gibi bir korkunuz varsa olmasın. Sadece 101 numaraları barınak kapısı gösteriliyor.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.