Oyun Haberleri

Wasteland 2 Görücüye Çıktı

Wasteland 2 banner

Oyun dünyasının başarılı ismi Brian Fargo‘nun çok beklenen oyunu Wasteland 2, erken erişim olarak satışa çıktı.

Kickstarter’da 900.000 dolar hedefiyle yola çıkan Wasteland 2, oyunculardan büyük ilgi gördü ve toplamda 2.933.000 dolar toplayarak büyük bir başarıya imza atmıştı. Geçtiğimiz haftalarda, bağış yapanlara Wasteland 1 oyunu gönderilmişti, şimdi ise oyun erken erişime açıldı.

İlgili Makaleler

1988 yılında çıkan post-apokaliptik RPG oyunu Wasteland’in devamı niteliğinde olan oyun post-apokaliptik oyunların atası olarak gösteriliyor. Fallout serisinin de esinlendiği oyun olarak gösterilen Wasteland oyununun devamı olan ve yine Brian Fargo’nun yapımcılığını üstlendiği Wasteland 2 oyunu; RPG, post-apokaliptik oyun ve Fallout sevenleri yine ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.

Wasteland 2 resimFallout serisinin ve Planescape: Torment oyununun da müziklerini yapan Mark Morgan‘ın müziklerini yaptığı Wasteland 2, harika bir post-apokaliptik ortam vaad ediyor. Unity Engine ile yapılan oyun, InXile Entertainment firması tarafından piyasaya sürüldü.

IGN’in “Fallot 3 oyunu first-person olmasaydı, herhalde böyle olurdu,” diye söylediği Wasteland 2 oyununu hemen Steam üzerinden satın alabilirsiniz.

Oyunu hemen alırsanız Wasteland 1 oyununa, Wasteland dünyasını anlatan 2 dijital kısa romana, Mark Morgan’ın Wasteland 2 müziklerine ve oyunun konsept çizimlerini içeren dijital kitaba da sahip olacaksınız.

Oyun, 59.99$ fiyatla erken erişim olarak satışa sunuldu. Oyunu buradan satın alabilirsiniz.

Oyunun tanıtım videosu da burada. Şimdiden iyi oyunlar.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.