Oyun Haberleri

Warcraft Dioraması, Guinness Rekorlar Kitabı’na Girdi!

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Blizzcon, firmanın başlıca oyunlarının gelişmelerine sahne olurken arka planda büyük bir rekora imza atıldı. Bugüne kadar bir bilgisayar oyunu için yapılmış en büyük diorama ile Warcraft bir kez daha Guinness Rekorlar Kitabı’na giriş yaptı!

Battle for Azeroth ve World of Warcraft: Classic duyuruları WoW oyuncuları için bu yılki Blizzcon’un en önemli olaylarından biriydi. Öte yandan Battle for Azeroth sinematik fragmanındaki Lordaeron Kuşatması’nın birebir kopyası Blizzcon’da bulunuyordu.

Bunun için 120 m2‘lik bir alan içerisinde 10.000’den fazla karakter figürü kullanıldı. Bu figürlerin tasarımı gerçek oyunculara ait. Yani bu unutulmaz anın bir parçası olmak için sanal ortamdaki karakterlerini 3D yazıcı ile Warcraft Dioraması’na bağışladılar.

Bu büyüklük ile Warcraft Dioraması, Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeye de hak kazandı. Daha önce Warcraft markası birçok farklı kategoriyle bu kitaba girmeyi başarmıştı. Warcraft markası, bu sefer “Bir Bilgisayar Oyunu İçin Yapılmış En Büyük Diorama” ile meşhur rekorlar kitabına girdi.

Detaylı fragmanı aşağıda, dioramanın çeşitli açılardan çekilmiş fotoğraflarını da fragmanın altında bulabilirsiniz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.