Oyun Haberleri

Vahşi Batı Temalı Weird West Hakkında Yeni Bilgiler Var

Geçtiğimiz yıl tanıtılan, kendine has grafikleri olan Wolf Eye imzalı Weird West hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Weird West, tasarımsal ve oynanabilirlik açısından oldukça ilginç duruyor.

Evlerimize kapandığımız ya da çok dikkatli bir biçimde dışarıda hayatımıza devam etmeye çalıştığımız şu dönemde, az da olsa oyunlar hakkında bilgiler yayınlanmaya devam ediliyor. PC Gaming Show 2020’nin bir parçası olarak büyük bir tanıtımla önümüze sunulan Weird West hakkında da yeni bilgilere ulaşmış olduk.

Aksiyon-RYO türündeki Weird West, ilk defa geçtiğimiz yıl duyurulmuştu ancak çok büyük bilgiler paylaşılmamıştı. Şimdi ortaya çıkan bilgileri bir araya getirdiğimizde Weird West’in birçok farklı oyundan ilham aldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Biraz Fallout 1, biraz Red Dead Redemption 2 kokan oyun özgürlük ve oynanabilirlik açısından izometrik Dishonored’a benziyor desek çok da saçmalamayız.

Weird West, daha çok hikaye anlatıcılığı üzerine odaklanıyor ancak oyuncuları da aksiyon konusunda yalnız bırakmıyor. Hikayede beş farklı karakteri kontrol edebileceğiz. Bir sonraki karaktere geçtiğimizde, önceki canlandırdığımız karakteri de ekibimize alma şansımız olacak. Elbette oyun boyunca verdiğimiz kararların da büyük etkisi olacak.

Net tarihi olmasa da Weird West’in, 2021 yılında bizimle buluşması bekleniyor. Şimdilik sizler için aşağıya bıraktığımız bir tanıtım videosu bırakıyoruz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.