Oyun Haberleri

Türk Yapımı Angelic, Steam’e Giriş Yaptı!

Metaverse Game Studios tarafından hazırlanan Angelic, sonunda Steam tarafında listelendi! Oyun için henüz bir yayın tarihi yok ancak ilk görseller ve fragmanlarla Steam‘deki yerini aldı.

Angelic, Metaverse Game Studios tarafından bir süredir oyuncularla buluşmaya hazırlanıyordu. Sosyal medya platformlarında oyun hakkında çeşitli görseller ve bilgilendirmeler görmüş olmalısınız. Sonuçta Türk geliştiriciler tarafından hazırlanan bir oyun. Projenin başında da daha öncesinde Hükümran Senfoni oyununu yapan Erkan Bayol bulunmakta.

Angelic, 28.yy‘da geçen karanlık bilimkurgu temasında hazırlanmış bir tur tabanlı strateji oyunu. Oynanabilirliğin iyi olduğu kadar hikayenin de ön plana çıkarılması planlanan Angelic için henüz bir çıkış tarihi yok. Oyun, Mega-Şirketler ve Neo-İnsanlar arasında yaşanan “İnsanlararası” adı verilen bir savaştan 200 yıl sonrasını konu ediniyor. Uzayın derinliklerine saklanan Melekler, geri dönerek Neo-İnsanları tekrar ortaya çıkartmak istiyorlar.

Oyuncu olarak kendi ekibimizi toplayarak bu mücadeledeki yerimizi alacağız. Yapılan ilk açıklamalara göre takıma aldığımız her karakterin de kendine ait bir hikayesi olacak. Bunları da düzgün bir biçimde takip etmemiz ve karakterin saygısını kazanmamız gerekiyor. Savaş alanı dışında uzay gemimizde vakit geçirerek, karakterlerimizi geliştirip onları motive etmeye çalışacağız.

Oyunun Steam sayfasına buradan, resmi web sitesine de buradan göz atabilirsiniz. Ayrıca aşağıda da ufak bir tanıtım fragmanı bulacaksınız.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.