Oyun Haberleri

Tüm SNES El Kitapları Artık Çevrimiçi

O güzel, şık Super Nintendo’nuzda bir oyun oynuyorsunuz ve takıldınız. Mario oynayan kıza dönüşmemek adına yardım istiyorsunuz ve çaresizsiniz.

Artık gülebilirsiniz! Müthiş bir çabanın ardından artık İngilizce çıkan tüm SNES oyunlarına ait el kitapçıklarına çevrimiçi olarak ulaşabilirsiniz. Yaklaşık iki yıldır devam eden bir projenin mimarı Peebs isimli yayıncı ve arşivci.

Ekip ilerledikçe işlerin ciddi şekilde zorlaştığını fark etmiş. Kıyıda köşede kalmış oyunlara sıra geldiğinde bunların fiziksel kopyalarını bulmak ve listelemek çileye dönüşmüş. Son 100 oyuna geldiklerinde ”Başımıza ne bela açtın be Jonathan?!” diye söylenen bir üyeyi kovduktan sonra şansları yaver gitti (ciddi oranda abartı içerir) ve geçtiğimiz hafta sürpriz bir açıklama ile artık projeyi tamamladıklarını duyurdu.

BURADAN ulaşabileceğiniz arşivde İngilizce dilinde çıkmış her bir Super Nintendo oyununa ait el kitabı mevcut. Bir kenara kaydedin bu özel çalışmayı. Sonuçta arşivciliğin çok özel bir örneği bu, öyle değil mi?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.