Oyun Haberleri

Tiny Tina’s Wonderlands İki Yeni Class Tanıttı

25 Mart 2022‘de gelecek olan Tiny Tina’s Wonderlands Epic Games üzerinden 429 TL’den ön satışa çıktı. Aynı zamanda oyundaki oynanabilir class’lardan ikisini tanıtan bir fragman da geldi: Stabbomancers ve Brr-Zerkers.

Borderlands serisinin yan oyunu olan Tiny Tina’s Wonderlands‘in 2022’nin ilk üç ayında geleceğini biliyorduk. Gearbox şimdi net tarih verdi. 25 Mart 2022’de Tiny Tina bize FRP oynatacak. Oyun aslında Borderlands 2’nin Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep DLC’sinden esinlendiğini söylemiştik. Bu DLC o kadar başarılıydı ki Wonderlands de ister istemez ilgimizi çekiyordu. Zira Dragon Keep FRP geyikleri ile FRP oynamış herkesin bayılacağı bir deneyim sunuyordu. Wonderlands beklentilerimizi ve Assault on Dragon Keep DLC’sini anlattığımız haberimizi buradan okuyabilirsiniz.

Welcome to Wonderlands #1 Fragmanı

Ön satışın başladığı haberleriyle birlikte bir de yeni fragman yayınlandı. Böylece oyunda oynayabileceğimiz class’lardan ikisini öğrenmiş olduk. İlki Stabbomancers. Yani kötücül büyüler yapabilen ve rakiplerini bıçaklama yeteneğiyle öne çıkan bir karakter. Diğer class ise Brr-Zerkers. Yani düşmanlarını hem döven hem de üşüten Berzerker. O ise rakiplerine vurduğu sert darbelerle öne çıkıyor. Fragmanı buradan izleyebilirsiniz.

YouTube player

Fragman oyunun görsellerinin gayet güzel olacağını gösteriyor. Borderlands’in kendine has grafikleri ve stili bu oyunda da aynen kendine yer buluyor. Ayrıca bu kez sadece seyretmesi dahi güzel manzaralar da var karşımızda. Sizi bilmem ama ben Borderlands fragmanlarını Marcus’tan dinlemeye alışkınım. Tiny Tina’s Wonderlands fragmanında ise oyun yöneticimizin sesini duymak isterdim. Marcus’un sesi Bruce DuBose‘u ya da Tina’nın sesi Ashly Burch‘ü duyamamış olmak sizi de üzmedi mi?

Wonderlands ön satış seçeneğini açmasa da bir Steam sayfasına sahip. Gearbox Epic exclusive olarak çıkan Borderlands 3 ile hayranlarından öfkeli yorumlar almıştı. Şimdi de ön satışı yalnızca Epic kullanıcılarına açarak Steam’e tepkilerini sürdürüyorlar. Yine de Wonderlands’in 25 Mart’ta hem Steam hem de Epic üzerinden satışa çıkacağını biliyoruz. Oyunu PC’nin yanı sıra PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X üzerinden de oynayabileceğiz.

Siz Wonderlands konusunda umutlu musunuz? Heyecanlı mısınız? Dragon Keep’i oynamış mıydınız? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.