Çizgi Roman HaberleriOyun Haberleri

The Little Witcher: Rivialı Geralt Baba Olsaydı

İşte karşınızda The Little Witcher, bu kitap Witcher temalı bir çocuk kitabı. Önemli kısmı çocuk kitabı olması değil. Kitapta Rivialı Geralt keyifli bir baba olarak karşımıza çıkıyor.

Kitap Rivialı Geralt’ı, canavar avlayan sıradan bir baba olarak gösteriyor. Geralt genç Ciri’yi iyi bir çocuk olması için yetiştirmeye uğraşıyor. Aynı zamanda ona bir Witcher olarak yaşam hakkında her şeyi öğretmeye çalışıyor. Kitap ebeveynler ve her yaştan The Witcher hayranları için mükemmel bir hediye olan keyifli bir çizgi roman koleksiyonu içeriyor.

Rivialı Geralt ve Küçük Ciri

Açıklama şöyle devam ediyor:

“Genç Ciri’nin cadıların kalesi Kaer Morhen’deki kapsamlı eğitimi, dünyasındaki birçok tehditten kurtulmak için öğrenmesi gereken her şeyi içerir. Ayrıca evlat edinen babasıyla bağ kuran küçük bir kızın tüm maskaralıkları ve eğlencesine tanık olacaksınız. Geralt ve Ciri’nin en yakın arkadaşlarının yardımıyla – Vengerbergli Yennefer’in anaç büyüsü ve Vesemir amcanın bilgeliği de dahil olmak üzere – geleneksel olmayan bir ailenin bu sevimli hikayeleri sizi güldürecek ve iç çektirecek. Küçük bir Witcher yetiştirmenin diğer çocukları yetiştirmekten çok da farklı olmadığını fark etmenizi sağlayacak. Elbette, yatma vakti hikâyeleri şaşırınca osuran canavarlara dair uyarılar içerir. Geralt bazen Ciri’ye dişlerini fırçalatmak ya da odasını temizletmek için Witcher Yasası’na başvurabiliyor. Ancak zorlu Beyaz Kurt bile yatma vakti savaşları ya da oyuncaklarla ikindi çayı söz konusu olduğunda teslim olması gerektiğini bilir.”

Witcher hayranları için çok sevimli bir çizgi roman kitabı olmuş. Eğer bu evrenin hikayelerini çocuklarıyla paylaşmak isteyenler varsa bu bir fırsat. Küçük Ciri’nin Witcher eğitimi alırken yaşadığı macerayla çocukların hayal dünyasına dokunabilirsiniz. Witcher evreninin yeni bir boyutuna pencere açmak gibi. Ayrıca Geralt karakterinin sert ve cesur görünümünün arkasındaki kişiye farklı bir bakış açısı sağlıyor.

Kitabı dilerseniz şimdiden ön sipariş verebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.