Oyun Haberleri

Steam Next Fest Şubat 2024 Başlıyor

Oyun dünyasının dev ismi Valve, Steam Next Fest Şubat 2024 etkinliğiyle bir kez daha karşımızda. Bu etkinlik, köklü ve yeni geliştiricilere oyunlarını geniş kitlelere tanıtma fırsatı sunarken, oyuncuları da en yeni oyunları deneme şansıyla buluşturuyor.

Etkinlik Detayları

Yılda üç kez düzenlenen Steam Next Fest, bir hafta boyunca devam eden bir şölen sunuyor. Geliştiriciler, canlı yayınlarla oyunlarını tanıtırken, oyuncular da türe göre sıralanmış demo oyunlarını keşfetme imkanına sahip olacaklar.

YouTube player

Steam Next Fest Tarih ve Saat Bilgisi

Steam Next Fest Şubat 2024 etkinliği, 5 Şubat 2024 tarihinde Türkiye saati ile 21:00‘de başlayacak ve 12 Şubat 2024 tarihine kadar devam edecek. Bu süre zarfında, oyuncular pek çok oyunun demo sürümünü deneme şansı bulacaklar.

Oyun Önerileri

Steam Next Fest

Etkinlik kapsamında pek çok demo bulunacak, ancak bazı öneriler arasında Final Fantasy Tactics ve Fire Emblem tarzında bir taktik RPG ile Metroidvania tarzını birleştiren piksel sanat platformu dikkat çekiyor. Bu oyunlar, Steam Next Fest’in en çok beklenen demoları arasında yer alıyor.

Bunun dışında pek çok Türk yapımı oyun da etkinlikte yer alacak.

Unutulmaması Gerekenler

Steam Next Fest, dünya genelinde aynı saatte başlıyor, bu nedenle oyunseverler her yerden bu heyecan verici etkinliğe katılabilirler. Valve, etkinliğin yedi tam gün süreceğini doğruladı, bu da oyuncuların bolca zamanları olacağı anlamına geliyor.

Oyunseverler, Steam Next Fest ile birçok yeni oyunu keşfetme ve demo sürümlerini deneme şansını yakalayacaklar. Bu fırsatı kaçırmamak için 5 Şubat’taki başlangıç saatini not almayı unutmayın!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.