Oyun Haberleri

Rocksteady Studios, Suicide Squad Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Batman Arkham serisiyle başarılı bir iş çıkaran Rocksteady Studios, üzerinde çalıştıkları Suicide Squad oyununun minik duyurusunu resmen yaptı.

Birkaç ay öncesinde Rocksteady Studios’un yeni bir oyun üzerinde çalıştığı söylentisi çıkmıştı. Arkham serisine yönelik beklenti olmadığı için bunun olası bir Suicide Squad uyarlaması olacağı düşünülüyordu. Demek ki söylentiler doğruymuş. Rocksteady gerçekten de Suicide Squad oyunu yapıyormuş.

Resmi Twitter hesapları üzerinden paylaştıkları bir görselde, DC evreninin yüzü olan Superman’in kafasına nişan alınmış bir Suicide Squad yazısı görüyoruz. İlk söylentiler arasında oyunun tam isminin Suicide Squad Kill The Justice League olacağı söyleniyordu. Buradan yola çıkarak süper kötüler ekibimizin, tüm süperleri tekmeleyeceği bir oyun göreceğiz gibi gözüküyor.

Oyun hakkındaki tüm detayların 22 Ağustos tarihinde online olarak düzenlenecek DC FanDome etkinliğinde ortaya çıkacak. Bu etkinlik DC evreninin sinema, oyun, çizgi roman, dizi ve diğer medya platformlarında sunacağı yeni içerikleri tanıtacağı devasa bir yayın olacak. Tarihi bir kenara kaydedip kaçırmamak lazım.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.