Oyun Haberleri

Rocket League, 23 Eylül’de Ücretsiz Sürüme Geçiyor

Psyonix firmasının başarılı oyunu Rocket League, bulunduğu tüm platformlarda 23 Eylül tarihinde ücretsiz sürüme geçiş yapacak.

Psyonix, Mayıs 2019 tarihinde Epic Games tarafından satın alınmıştı. İlk açıklamalarda, firmanın popüler oyunu Rocket League için birkaç değişiklik yapılacağı yönündeydi. Aradan geçen zamanın ardından Rocket League’in ücretsiz sürüme geçiş yapacağı açıklanmıştı.

Normalde bu geçiş yaz aylarında yaşanacaktı ama çeşitli sebeplerden ötürü ertelenme kararı verilmişti. 23 Eylül itibariyle, Rocket League’in bulunduğu tüm platformlardaki sürümleri ücretsiz hale gelecek. Ayrıca Steam üzerinden kalkarak, PC oyuncuları için sadece Epic Games platformu üzerinden ulaşılabilir olacak.

Oyuna daha önceden para verip çeşitli içerikleri satın almış olanlarsa elindekileri koruyacaklar. Ancak sıralamalı yarışlarda büyük değişiklik yapılacak. 23 Eylül itibariyle, oyunun birinci sezonu başlayacak ve daha önceden edinilmiş sıralamalar sıfırlanacak.

Rocket League’in birinci sezonunu duyuran fragman da oyuncularla paylaşıldı. Uzun süredir, hem de çok uzun süredir Rocket League’e giriş yapmıyordum. Bir ara müptelası olduğum oyunu, gelen yeniliklerle beraber tekrar deneyimlemek için sabırsızlanıyorum.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.