Oyun Haberleri

Red Dead Redemption PC Sürümü Dosya Boyutu Ortaya Çıktı

Epic Games Store’dan sızdırılan bilgilere göre, Red Dead Redemption PC sürümü ile ilgili heyecan verici detaylar gün yüzüne çıktı. Twitter üzerinden videotechuk_ tarafından paylaşılan bilgilere göre, oyunun indirme boyutunun 9.17 GB olacağı, diskte kaplayacağı alanın 10.30 GB olacağı belirtildi. Bu sızıntı, oyun severleri heyecanlandırırken, grafiksel iyileştirmeler konusunda beklentileri düşük tutuyor.

Red Dead Redemption PC Sürümü Dosya Boyutu 9.17 GB

Bilgilerin doğruluğu henüz resmi olarak onaylanmasa da, sızdırılan bilgilerin genellikle doğru olduğu göz önüne alındığında, Red Dead Redemption’ın PC versiyonunun bu boyutta olacağına dair güçlü bir olasılık var. Ancak, bu boyutun, oyunun grafik kalitesinde herhangi bir büyük değişiklik olmadığını işaret ediyor olabileceği düşünülüyor. Büyük ihtimalle, PlayStation 4 versiyonuyla benzer grafiklere sahip olacak.

🔸 Red Dead Redemption Sonunda PC İçin Gelebilir – FRPNET

Diğer Oyunlara Dair İpuçları

Red Dead Redemption

Sızdırılan bilgiler sadece Red Dead Redemption’ın PC sürümüyle sınırlı değil. Ayrıca, Final Fantasy XVI, Final Fantasy IX Remake, Turok, Last of US Part 2 gibi diğer oyunların da PC versiyonlarına dair ipuçlarına rastlandı. Yakın zamanda SteamDB’den sızdırılan bu bilgilere göre, birçok oyunun PC platformuna gelebileceği öngörülüyor.

GTA 6 ve Diğer Oyunlar

Rockstar Games’in, şu anda GTA 6’nın çıkışına odaklandığı biliniyor. Ancak, firma henüz Red Dead Redemption PC sürümüyle ilgili resmi olarak bu konuda bir açıklama yapmış değil. İçeriden bilgi sızdıran TezFunz2’nin, Rockstar Games’in web sitesinde Red Dead Redemption’ın PC versiyonuna dair bazı değişiklikler keşfettiği belirtiliyor. Henüz oyuncular, bu konuda bekleyişlerini sürdürmek zorunda.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.