Oyun Haberleri

“Dungeons and Dragons: Chronicles of Mystara” ÇIKTI!

chronicles-of-mystara-banner

Yılların eskitemediği, pek çok kişinin oyun salonlarında oynadığı efsane konsol oyunu “Dungeons and Dragons: Chronicles of Mystara“, yenilenmiş sürümü ile çıktı.

26 Mart tarihinde “Dungeons and Dragons: Chronicles of Mystara” Geliyor! haberiyle size oyunu duyurmuştuk. FRP ve dijital oyun severlerin beklediği oyun satışa çıktı.

Dungeons & Dragons arcade oyunları Tower of Doom ve Shadow over Mystara isimli oyunlar birleştirilerek, Chronicles of Mystara adıyla çıkmış oldu.

chronicles_of_mystara-coverOyun hakkında biraz bilgi verelim;

Shadow over Mystara, Tower of Doom oyunun devamı niteliğindedir. Bu iki oyun birleştirilmiş ve Chronicles of Mystara adını almıştır. Oyunda 6 adet seçilebilir karakter bulunmaktadır. Rahip, Cüce, Elf, Savaşçı, Büyü-kullanıcısı ve Hırsız.

Rahip: Grubunuzun şifacısı ve destekçisi. Hasar veren büyüleriyle birlikte yaşayan ölüleride anında yok edebilmesiyle ünlüdür.

Cüce: Oyunda en çok can puanına sahip tank görevi gören savaşçımız.

Elf: Savaşçı-Büyücü kombinasyonunun buluştuğu bir karakterdir. Ne cüce kadar güçlü, ne de bir büyü-kullanıcısı kadar kudretli olsada iki sınıfın güçlerini birleştirdiğinde grubunuz için çok faydalı olabiliyor.

Savaşçı: En yüksek savunma puanına sahip, her türlü silahı kullanabilen gerektiğinde iki eliylede silah taşıyabilen karakterimiz.

Büyü Kullancısı: Oyundaki en zayıf (can puanı ve savunma açısından) karakterdir. Ama tüm açıklarını güçlü ve kullanışlı büyüleriyle bertaraf edebilen bir karakterdir. Teleport büyüleriyle savaşlardan hiç hasar almadan uzaklaşıp rahatça büyülerini yapabilen büyü kullanıcıları geniş bir büyü repertuarına sahiptir. Saldırı büyüleriyle oyunda en yüksek hasarı veren karakterdir.

Hırsız: Bu dişi hırsız karakterimiz son derece hızlı ve çevik bir savaşçıdır. Akrobatik yetenekleri sayesinde yükseklere zıplayabilir, duvarları ve ekrandaki gözüken alanı boydan boya atlayabilir. Kilitli hazine sandıklarını açabilir, tuzakları etkisiz hale getirebilir, düşmanlarının ceplerinden birşeyler aşırabilir ve rakiplerinin arkasından sinsice saldırarak çok yüksek hasarlar verebilir.

Oyun, eski bir arcade oyun olmasına rağmen yeni sürümde pek çok yenilik de var. Oyunu 4 kişiye kadar multiplayer modunda oynamak mümkün. Ayrıca kendi kurallarınızı belirleyerek oyunu renklendirebilirsiniz. 

Oyun, 14.99$ gibi uygun bir fiyatla piyasaya çıktı. Oyunu 4 kişi oynayarak heyecanlı bir FRP macerası havası yaşayabilirsiniz.

Şahsen yıllarca konsolda oynadığım ve en ince detaylarına kadar bildiğim bu iki oyunu birarada ve gelişmiş şekilde görmek beni çok heyecanlandırdı. Sizlerin de çok zevk alacağından eminim. Şimdiden iyi oyunlar.

Oyunun PC sürümünü buradan satın alabilirsiniz. PlayStation 3 ve Xbox 360 sürümü de çıktı. WiiU sürümü ise yakın zamanda çıkacak.

İşte oyunun çıkış videosu:

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.