Oyun Haberleri

Oyunculara Yönelik Tasarlanan İnternet Tarayıcısı Opera GX Geliyor

Google Chrome ve Mozilla Firefox gibi rakipleri karşısında en iyi internet tarayıcı olmak için yarışan Opera , özellikle oyuncuları hedefleyen yeni bir yazılım ile sürpriz yapacak gibi gözüküyor. Şirket, Opera GX olarak andığı oyun odaklı tarayıcı için “Çok yakında” diyor.

Oyun ekipmanı kurulumunuz için geliştirildiği belirtilen yazılım, aslında mevcut Opera sürümünün oyun odaklı versiyonu olacak. Yayımlanan görsel, karanlık tema ve kırmızı detayları olan bir tasarım ortaya koyuyor. Şimdilik bunlar dışında elimizde pek fazla ipucu bulunmuyor.

Yazılımın oyuncu ekipmanları ile özellikle aydınlatma konusunda senkronizasyon sunma ihtimali bulunuyor. Yazılımın özel internet sayfasındaki görsel üstüne gelindiğinde bir renk ayarı çubuğu ile karşılaşmamız da adeta bunun kanıtı. Yakın zamanda bunu Vivalditarafından gerçekleştiriliş olması ise Opera için ilk olma şansını ortadan kaldırıyor. Yine de Vivaldi mevcut sürümünde bunu bir özellik olarak sunarken Opera bunu ayrı bir ürünü ile sunuyor. Ayrıca, Vivaldi sadece Razer Chroma destekli. Ek olarak, oyun yayıncılığı için de bazı geliştirmeler kullanıcılara sağlanabilir.

Bakalım, Opera GX şirketin internet tarayıcısı piyasasındaki payını artırma gibi bir etki yapabilecek mi?

Kaynak: Technopat

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.