Oyun Haberleri

Nintendo Direct Sunumunda, Nintendo Switch’e Gelecek Oyunlar Tanıtıldı

En yeni Nintendo Direct sunumu, 2024 ve sonrasında Nintendo Switch’e gelecek çeşitli oyunları içeriyor. İlk bakışta Metroid Prime 4: Beyond ve The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom’un tanıtımlarıyla birlikte, Nintendo’nun geliştirme ve yayıncı ortaklarından gelen oyunlar hakkında yeni bilgiler de sunuldu.

Metroid Prime 4: Beyond fragmanı, Samus Aran’ın Nintendo Switch‘e 2025’te gelecek olan yeni görevinin ilk oynanış görüntülerini sundu. Yeni tanıtılan The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, oyuncuların Hyrule’un soylu prensesi Zelda olarak oynayacağı bir hikayeyle 26 Eylül 2024’te Nintendo Switch’e geliyor. Ayrıca, The Legend of Zelda serisinden ilham alan Nintendo Switch Lite, lansman sırasında mevcut olacak.

Nintendo ayrıca, Mario Bros.’ların rol aldığı RPG macera serisinin yepyeni seafaring temalı olan Mario & Luigi: Brothership’i duyurdu, bu oyun 7 Kasım’da piyasaya sürülecek; devasa bir ada tatil köyünde Mario ve arkadaşlarına katılacağınız Super Mario Party Jamboree ise 17 Ekim 2024’te çıkacak; Donkey Kong’un dönüşü ise, Nintendo 3DS versiyonundan ek seviyeler ve HD görseller içeren Donkey Kong Country Returns HD‘nin duyurulmasıyla kutlandı, bu oyun 16 Ocak 2025’te piyasaya sürülecek.

Nintendo’nun küresel yayın ve geliştirme ortaklarından gelen birçok oyun da tanıtıldı. Bunlar arasında DRAGON QUEST III HD-2D Remake, orijinal RPG klasiğini genişleten ve geliştiren destansı bir fantezi macerası olarak 14 Kasım 2024’te çıkacak; LEGO® HORIZON ADVENTURES, makine avcısı Aloy ve arkadaşlarının LEGO tuğlalarıyla sadakatle yeniden yaratılmış Horizon dünyasında geçen aksiyon dolu bir macera olup 2024 kışında piyasaya sürülecek; ve MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics, bu yıl piyasaya sürülecek olan yedi klasik arcade oyununu içeren bir süper kahraman dövüş koleksiyonu olarak duyuruldu.

İşte tanıtılan oyunlar hakkında daha fazla bilgiler:

  • Metroid Prime 4: Beyond: Galaksinin en büyük ödül avcısı Samus Aran yeni bir göreve çıkacak. Metroid Prime 4: Beyond, Metroid Prime serisinin yeni bir oyunu olarak 2025’te Nintendo Switch’e geliyor.
Metroid Prime 4
Metroid Prime 4
  • The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom: Hyrule krallığını kurtarmak Zelda ve bilgeliğine düşüyor. Hyrule halkı, ortaya çıkan garip yarıklar tarafından kaçırılıyor ve kaybolanlar arasında belirli bir kılıç ustası da var. Mysterious peri Tri ile işbirliği yapın ve Tri Rod’un gücünü kullanarak çevredeki eşyaların yankılarını yaratın. Sonra bu yankıları istediğiniz zaman yeniden yaratın, bulmacaları çözün ve düşmanları yenin. Yeni yüksekliklere ulaşmak için su bloklarının yankılarını kullanın, eski yataklardan köprüler yapın, düşmanlara taş fırlatın – veya yankıların yaratıcı kombinasyonlarını bulup işinizi kendi yolunuzla halledin. Dövüşte yanınızda savaşacak canavarların yankılarını bile yaratabilirsiniz. The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, Nintendo Switch için 26 Eylül’de piyasaya çıktığında Zelda’nın Hyrule’u kurtarma görevine katılın.
  • Ayrıca, The Legend of Zelda serisinden ilham alan Hylian Crest ile süslenmiş altın renkli bir Nintendo Switch Lite Hyrule Edition konsolu da 26 Eylül’de piyasaya çıkıyor. Avrupa’da, oyuncular NES, Super NES, Game Boy, Nintendo 64 ve Game Boy Advance’den klasik The Legend of Zelda oyunlarına, dahil edilen 12 aylık bireysel Nintendo Switch Online + Expansion Pack üyeliği ile erişebilecekler..
  • Mario & Luigi: Brothership: Mario ve Luigi’nin başrolde olduğu bir adalar arası RPG macerası için yelken açın! Kardeşler, Shipshape Adası’nda (bir kısmı gemi, bir kısmı ada) Concordia’nın geniş dünyasını keşfetmek için yeni bir Mario & Luigi serisi ile geri dönüyor. Moustachioed ikili olarak oynayın ve tropik yağmur ormanlarından hareketli şehirlere kadar uzanan adaları keşfedin. Yol boyunca yeni arkadaşlarla tanışın ve Peach ve Bowser gibi Mantar Krallığı’ndan tanıdık yüzlerle karşılaşın. Kardeşlik’i ayakta tutun ve Mario ve Luigi’nin bağına güvenerek, dinamik bir dönüş bazlı savaşta Bros. Moves kullanarak engelleri aşın ve güçlü Bros. Attacks ile zafer kazanın. Mario & Luigi: Brothership, Nintendo Switch’e 7 Kasım’da çıkıyor.
  • Nintendo World Championships: NES Edition: Nintendo World Championships heyecanını eve getirin. 13 NES oyununda 150’den fazla speedrunning zorluğunu üstlenin, Legend Challenges ile becerilerinizi test edin – örneğin, Super Mario Bros.’u World 1-1’den World 8-4’e Warp Zones ile tamamlama – veya Survival Mode’da dünya çapındaki oyuncuların ghost data’ları ile yarışın. Legend Challenges’ın birinde takıldınız mı? Gelişmenize yardımcı olacak ipuçları ve püf noktaları için Classified Information’ı kontrol edin. Tek başınıza oynayın, en iyi sürenizi online lider tablolarına *1 gönderin veya bir arkadaşınızı davet edin ve tek bir konsolda sekiz oyuncuya kadar yerel* olarak oyun oynayın. Nintendo World Championships: NES Edition, Nintendo Switch’e 18 Temmuz’da çıkıyor. Dijital versiyon için ön siparişler şimdi Nintendo eShop’ta mevcut..
  • Nintendo Switch Sports Basketball ücretsiz güncellemesi: Basketbol, Nintendo Switch Sports’ta Spocco Square’e ücretsiz bir güncelleme*3 ile geliyor. Hareket kontrollerini kullanarak, solo Üç Sayı Yarışması’nda belirli bir süre içinde olabildiğince çok basket atın. Arkadaşça rekabet arıyorsanız, yerel olarak dört oyuncuya kadar Five-Streak Battle veya Üç Sayı Yarışması’nda yarışabilirsiniz ve ikiye iki maçlarda yerel veya online*1 olarak dribbling yapabilir, pas verebilir ve skor yapabilirsiniz. Bu ücretsiz güncelleme, Nintendo Switch Sports’a bu yaz geliyor.
  • Donkey Kong Country Returns HD: Donkey Kong ve Diddy Kong, Wii’de orijinal olarak piyasaya sürülen Donkey Kong Country Returns’un bu HD versiyonunda yere vurarak aksiyona geri dönüyor. Kötü Tiki Tak Kabilesi, Donkey Kong’un değerli muz stokunu çaldı ve Konglar onları kovalamaya başladı. Tek başınıza oynayın veya yerel iki oyunculu ortak*2 olarak bir arkadaşınızla bu macerada, engelleri ezerek, maden vagonlarını hızla göndererek, roket varilleriyle yükseklere uçarak ve hatta Rhino Rambi’ye binerek seyahat edin. Nintendo 3DS versiyonundan ek seviyeleri de içeren 80 çekici seviyeyi deneyimleyin. Donkey Kong Country Returns HD, 16 Ocak 2025’te Nintendo Switch’e çıkıyor..
  • Luigi’s Mansion 2 HD: Korkutucu boyutlarda bir macera neredeyse burada. Cesaretinizi toplayın ve hayaletlerle dolu, tuzaklarla dolu ve diğer doğaüstü şakalarla dolu birçok malikaneyi keşfedin. Luigi’s Mansion 2 HD, Nintendo Switch’e 27 Haziran’da çıkıyor. Ön siparişler şimdi Nintendo eShop’ta mevcut.
  • Game Boy Advance – Nintendo Switch Online*5: İki klasik Link macerasını, biri online çok oyunculu*4 olan The Legend of Zelda: A Link to the Past Four Swords’ta oynayın ve Samus’un ilk macerasının yeniden yapımı olan Metroid: Zero Mission’a hazırlanın. Her iki oyun da Nintendo Switch Online + Expansion Pack*1  üyeleri için kullanılabilir.
  • Nintendo 64 – Nintendo Switch Online: Mature*5: Ayrıca, Mature Nintendo 64 oyunlarının yeni bir koleksiyonu, Nintendo Switch Online + Expansion Pack üyeleri için geliyor*1 . Turok: Dinosaur Hunter’da tehlikeli Kayıp Topraklar’da cesaretinizi toplayın ve PERFECT DARK’ta Rare tarafından geliştirilen bir yabancı komplosunu sona erdirin.
  • Super Mario Party Jamboree: Mario ve arkadaşları, Mario Party serisinin son oyunu için devasa bir ada tatil köyüne geliyor. Beş yeni oyun tahtasını keşfedin: Rainbow Galleria’da yürüyen merdivenlere binin, Roll ’em Raceway’de yolda kalın ve Goomba Lagoon’da aktif bir volkanla işleri karıştırın. Ayrıca, önceki Mario Party oyunlarından iki tahta da geri dönüyor. Bunun yanı sıra, Mario Party serisinin en büyük seçkisi olan 110’dan fazla mini oyun oynanabilir durumda. Hareket kontrolleri içeren bazı mini oyunlar, zekanızı test edecek bulmacalar ve aksiyon dolu meydan okumalarla karşılaşın. Dahası, Koopathlon modunda 20 oyuncuya kadar çevrimiçi*1  olarak karşı karşıya gelebilirsiniz. Super Mario Party Jamboree, 17 Ekim’de Nintendo Switch’te çıkış yaptığında en büyük Mario Party macerası başlayacak.
  • DRAGON QUEST III HD-2D Remake: Şimdi canlı HD-2D görseller ve genişletilmiş bir hikaye ile Orijinal RPG klasiğinin bu yeniden yapımında, Erdrick Üçlemesi’nin kronolojik başlangıcını yaşayın. Kötü Archfiend Baramos’un karanlık güçlerinden dünyayı kurtarmak için Kahraman olarak epik bir fantezi macerasına çıkın. Kasabalar, zindanlar ve keşfedilecek mağaralarla dolu geniş bir dünyada dolaşın, canlı karakterlerle tanışın ve modernize edilmiş sıra tabanlı savaşlarda vahşi canavarlarla savaşın. DRAGON QUEST III HD-2D Remake, 14 Kasım’da Nintendo Switch’te çıkış yapacak.
  • Ayrıca, iki klasik RPG’nin güncellenmiş bir koleksiyonu olan DRAGON QUEST I & II HD-2D Remake, Erdrick Üçlemesi’ni tamamlamak üzere gelecek yıl Nintendo Switch’te çıkış yapmaya hazırlanıyor..
  • LEGO® HORIZON ADVENTURES: Horizon’un olaylarından esinlenilmiş bir LEGO dünyasını keşfedin – yemyeşil ormanlar ve yüksek dağlarla dolu, ve devasa yaratık benzeri makinelerin dolaştığı bir dünya – hepsi LEGO unsurlarıyla canlı bir şekilde yeniden yaratılmış. Makine avcısı Aloy’a katılın ve renkli kahraman ekibini dünyayı kurtarma ve geçmişinin sırlarını öğrenme görevine yönlendirin. Sonsuz maceraya dalın, dilediğiniz gibi özelleştirin ve yerel*2 veya çevrimiçi*1 olarak tek başınıza veya bir arkadaşınızla aksiyon dolu savaşlara katılın. LEGO® HORIZON ADVENTURES, 2024 kışında Nintendo Switch’te çıkış yapacak.
  • Just Dance 2025 Edition: Sevilen müzik video oyunu serisinin bir sonraki bölümü, pop hitlerinden aile favorilerine kadar 40 sıcak yeni şarkıyla geri dönüyor. En iyi dans hareketlerinizi gözden geçirin, arkadaşlarınızı ve ailenizi*2  meydan okuyun ve partiyi tamamen yeni bir seviyeye taşıyın, özel aile anları yaratın ve eğlenirken hareket edin. Just Dance 2025 Edition, Ekim ayında Nintendo Switch’te çıkış yaptığında herkese hitap edecek bir şeyler sunacak.
  • Hello Kitty Island Adventure: Hello Kitty ve Arkadaşları ile rahat bir maceraya atılın. Gizemli bir adayı keşfedin ve yeniden inşa edin, Hello Kitty, Kuromi, My Melody ve Cinnamoroll gibi sevimli ve dost canlısı yüzlerle arkadaş olun. Neleri sevdiklerini öğrenin, onlarla birlikte maceraya atılın ve sonunda en iyi arkadaşlar olun. Kendi karakterinizi oluşturun ve arkadaşlarınızla birlikte Big Adventure Park’ın devasa dünyasını keşfetmek için ekip kurun, en iyi ada cennetinizi yaratmak için Zanaat, Yaratım ve Toplama yapın. Hello Kitty Island Adventure, gelecek yıl Nintendo Switch’te çıkış yapacak.
  • Stray: Annapurna Interactive tarafından yayımlanan ve BlueTwelve Studio tarafından geliştirilen, eleştirmenlerce beğenilen ve ödüllü kedi macera oyunu, Nintendo Switch’e geliyor. Ailesinden ayrılmış bir sokak kedisinin rolünü üstlenin ve uzun zamandır unutulmuş bir siber şehirden kaçmak için eski bir gizemi çözün. Yüksek ve düşük, neon ışıklı ve karanlık bölgelerde dolaşın ve meraklı droidlerin ve tehlikeli yaratıkların bulunduğu bu soğuk ortamı keşfedin. Stray, bu kış Nintendo Switch’e geldiğinde sinsi yollarıyla sizi bekliyor olacak.
  • Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game: Yuvana hoşgeldin Hobbit. Bu huzurlu yaşam simülasyonunda, kendi Hobbit’inizi yaratın ve Tolkien’in kitaplarında tasvir ettiği pastoral hayatı deneyimleyin. Kendi bahçenizi yetiştirin, büyük bir balık yakalayın ve Bywater sakinlerine lezzetli yemekler pişirmek için malzemeler toplayın. Diğer tüylü ayaklı kasaba halkının sorunlarını çözerek ilişkiler kurun. Farklı giyim seçenekleriyle bireyselliğinizi ifade edin ve evinizi mobilyalar, dekorasyonlar ve daha fazlasıyla özenle donatın. Dost canlısı Hobbitler ve tanıdık yüzler, Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game bu kış Nintendo Switch’te çıktığında sizi bekliyor olacak.
  • MIO: Memories in Orbit: Olağanüstü yeteneklere sahip çevik bir android olan MIO olarak oynayın ve devasa, terkedilmiş bir uzay gemisi olan Vessel’da uyanın. Bu gemi, yemyeşil bitki örtüsü ve kontrolden çıkmış makinelerle doludur. Büyüleyici ve sanatsal meraklarla dolu bir evreni keşfedin ve MIO’nun bu karmaşık ve birbirine bağlı uzayda ilerlemesine yardımcı olacak yetenekler kazanın. 30’dan fazla düşman birimi ve 15 güçlü koruyucu boss ile karşılaşırken, MIO’yu oyun tarzınıza göre güçlü bir güce dönüştüren Modifiers ile dövüş becerilerinizi geliştirin. Vessel’ı yıkımdan kurtarmak için meydan okuyacak mısınız? MIO: Memories in Orbit, gelecek yıl Nintendo Switch’te çıkış yapacak.
  • Disney Illusion Island: The Mystery in Monoth ücretsiz güncellemesi: The Mystery in Monoth ücretsiz güncellemesi*3  bugünden itibaren Nintendo Switch’te mevcut olacak. Monoth’ta merak uyandıran ipuçları ortaya çıkıyor ve Dash Dolphin, bu ipuçlarını bulmak için Mickey ve arkadaşlarının yardımına ihtiyaç duyuyor. Tek başınıza oynayın veya dört oyunculu yerel co-op*2  modunda üç arkadaşınızı yanınıza alın ve ipuçlarını bulun, vakaları kapatın ve Disney Illusion Island’da bu yepyeni dedektif gizemini çözün.
  • Funko Fusion: TV, film, çizgi roman ve oyun dünyalarındaki favori franchise’larınızı Funko Fusion’da deneyimleyin. Çeşitli ve renkli dünyaları keşfedin, bulmacaları çözün ve Jurassic World, Back to the Future, Shaun of the Dead, Chucky ve Battlestar Galactica gibi 20’den fazla eğlence dünyasından unutulmaz anıları yeniden yaşayın. 10:10 Games’in yaratıcı zihinlerinden gelen eşsiz ve eğlenceli mizah dolu bir aksiyon oyununda 60’tan fazla farklı karakteri açın ve oynayın. Funko Fusion, 13 Eylül’de Nintendo Switch’te çıkış yaptığında bir fandom festivali sizi bekliyor olacak.
  • Among Us ücretsiz güncellemesi: Ekip arkadaşlarınızı toplayın ve Among Us’ta, ekip çalışması ve ihanet oyununun dünya çapında hit olan oyununda, partiye*1  başka bir aldatma katmanı ekleyen tamamen yeni rolleri içeren ücretsiz bir güncelleme*3 için bir araya gelin. Oyuncuların elendiğinde uyarı veren bir Gürültücü, herhangi bir oyuncuya takip cihazı yerleştirebilen bir İzleyici veya görünmez olabilen bir Imposter rolü olarak kaos yaratın.
  • Darkest Dungeon II: Bir grup oluşturun, sahne arabasına binin ve lanetli bir yolculukta çürüyen manzara boyunca bir kıyameti önlemek için son bir görevde yola çıkın. 12 oynanabilir kahramandan birini seçin ve her biri kendine özgü korkunç zorluklara sahip beş hikaye boyunca yolculuk yapın. Oyunu dokunmatik ekran kontrolleriyle oynayın, tematik modifikasyonlarla zorluk seviyenizi özelleştirin, size çeşitli bonuslar sağlayan 10 yoldaş hayvanı keşfedin ve The Altar of Hope adlı geniş bir ilerleme merkezini keşfedin. Temel oyuna ek olarak, iki yeni kahraman, özel bir görev dizisi ve daha fazlasını içeren The Binding Blade DLC’si de Oblivion Edition’ın bir parçası olarak mevcut olacak. Darkest Dungeon II, 15 Temmuz’da Nintendo Switch’te çıkış yapacak. Ön siparişler bugün ilerleyen saatlerde Nintendo eShop’ta başlıyor.
  • Looney Tunes: Wacky World of Sports: Roadrunner olarak hızla yarışın, Elmer Fudd olarak kaba kuvvetle üstünlük sağlayın veya Bugs Bunny ve diğer karakterler olarak rakiplerinizi zekanızla alt edin. Sevdiğiniz Looney Tunes karakterini kontrol edin ve yerel co-op modunda*2 dört oyuncuya kadar oynayın. Basketbol, futbol, golf ve tenis gibi spor dallarında karakterlerinizi güçlendirin. Galactic Outpost Delta, Porky’s Barn ve Martian Command Center gibi ikonik seviyelerde oynayın, karikatür tarzı engellerden kaçının ve arkadaşlarınıza ve ailenize kaos yaratmak için güçlendirmeler kazanın. Tüm ACME cephaneliğini serbest bırakın ve rakiplerinizi en vahşi yollarla engelleyin… ama düşen örslerden sakının. Looney Tunes: Wacky World of Sports bu sonbaharda Nintendo Switch’te çıkıyor.
  • METAL SLUG ATTACK RELOADED: METAL SLUG, yeni başlayanlar için dostane kontroller ve imza niteliğindeki 2D piksel görünümüyle bir kule savunma oyunu olarak geri dönüyor. Mümkün olan en güçlü takımı kurun ve çeşitli stratejiler ve yüzlerce karakterle düşman üslerini ezin. Oyun ayrıca ANOTHER STORY modu (hayranların kaçırmak istemeyeceği benzersiz bir bölüm koleksiyonu) ve görüntülenebilir GALERİ modu içerir. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla*1 savaşın ve en yüksek unvanı elde etmeye çalışın. METAL SLUG ATTACK RELOADED, bugün ilerleyen saatlerde Nintendo Switch’te çıkış yapıyor.
  • MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics: X-MEN VS. STREET FIGHTER, MARVEL vs. CAPCOM 2 New Age of Heroes ve daha fazlası dahil olmak üzere yedi sevilen arcade klasiği, Nintendo Switch’te yeniden mücadeleye hazırlanıyor. Bu koleksiyon, ikonik karakterler ve hareketler içeriyor ve çevrimiçi işlevsellik*1, eğitim modları, özel maçlar, izleyici özellikleri, müze, müzik çalar, görüntü filtreleri ve tek tuşla özel hareketler gibi ek özellikler ve iyileştirmeler sunuyor. Ayrıca, dövüş oyunu THE PUNISHER’in arcade versiyonu da dahildir. MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics bu yıl Nintendo Switch’te çıkış yapıyor.
  • Phantom Brave: The Lost Hero: Disgaea serisinin yaratıcılarından gelen bu taktiksel sıra tabanlı mücadelede günü kurtarmak için yelken açın. Hayaletlerle konuşma yeteneğine sahip genç kız Marona ve sadık Hayalet arkadaşı Ash ile okyanus dünyası Ivoire’da yardıma ihtiyaç duyanlara yardım edin. Bir hayalet korsan filosu saldırdığında, Marona ve yeni arkadaşı Apricot’a, bu hayalet düşmanları bir zamanlar yenmiş olan efsanevi mürettebatı toplamak düşer. Hayaletleri işe alın, nesnelere bağlayın, Gadget’larla birleştirin, hatta Marona ile birleştirerek inanılmaz yetenekler serbest bırakın ve Shipwreck Fleet’i batırın. 50’den fazla karakter ve 300 beceriyi öğrenerek unutulmaz bir maceraya hazırlanın. Phantom Brave: The Lost Hero, gelecek yıl Nintendo Switch’te yelken açıyor.
  • The Hundred Line -Last Defense Academy-: Danganronpa serisinin yaratıcılarından yeni bir oyun. Takumi Sumino, son derece sıradan bir yaşam sürerken, Last Defense Academy’ye transfer olmaya zorlanır. Görevi: Okulu, School Invaders olarak bilinen gizemli düşmanlardan 100 gün boyunca korumak. Takumi olarak, kayıp günlük hayatlarını geri kazanmak isteyen 15 arkadaşıyla birlikte okulun gizemli gerçeğini keşfedin. Okulu keşfedin, arkadaşlarınızla savaşlara hazırlanın ve ardından stratejik RPG savaşlarında işgalci yaratıklarla yüzleşin. The Hundred Line -Last Defense Academy-, önümüzdeki yılın başlarında Nintendo Switch’te çıkış yapacak.
  • Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven: Yenilikçi doğrusal olmayan RPG Romancing SaGa 2, İngilizce seslendirmeler, serinin bestecisi Kenji Ito’nun orijinal ve yeniden düzenlenmiş besteleri ve daha fazlasını içeren tam bir yeniden yapım olarak muhteşem bir şekilde geri dönüyor. İnsanların birçok fedakarlıklarını unuttuğuna öfkelenen efsanevi Yedi Kahraman, intikam peşinde kötü karakterler olarak geri dönüyor. Ana karakterinizi birkaç kahraman arasından seçin, stratejik savaşlarda imparatorluğunuzu savunun ve kararlarınıza yanıt veren bir hikaye deneyimleyin. Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven, 24 Ekim’de Nintendo Switch’te çıktığında klasik RPG’nin asıl versiyonunu keşfedin.
  • FANTASIAN Neo Dimension: FINAL FANTASY serisinin babası Hironobu Sakaguchi ve ünlü besteci Nobuo Uematsu, orijinal bir RPG hikayesi sunmak için geri dönüyor. FANTASIAN’ın İngilizce ve Japonca seslendirmeler ve ek bir zorluk seçeneği gibi yeni özelliklerle geliştirilmiş versiyonunu deneyimleyin. Leo rolünü üstlenin ve anılarını geri kazanmak ve dünyasını yok eden garip mekanik enfeksiyonun gizemini çözmek için bir yolculuğa çıkın. Bir yeteneğin yörüngesini birden fazla düşmana hedeflemek için ayarlama veya düşmanları ayrı bir boyuta göndererek daha sonra savaşma gibi stratejik dövüş ve birçok mekanik ile sıra tabanlı savaşları deneyimleyin. 150’den fazla el yapımı diorama zemininde çok boyutlu bir evreni keşfedin. FANTASIAN Neo Dimension, bu kış Nintendo Switch’te çıkış yapıyor.
  • FAIRY TAIL 2: Sevilen FAIRY TAIL hikayesinin son bölümü olan “Alvarez Empire” yayının dramatik yeniden anlatımını deneyimleyin. Natsu ve arkadaşlarına epik bir aksiyon RPG’sinde katılın ve gerçek zamanlı savaşlarda büyü dolu savaşlara katılın. FAIRY TAIL anime dünyasının tadını çıkarın ve KOEI TECMO ve GUST’tan orijinal maceranın güçlü sonunu oynayın. FAIRY TAIL 2, bu kış Nintendo Switch’te çıkıyor.
  • Ace Attorney Investigations Collection: Ace Attorney Investigations Koleksiyonu’nda adaletin peşindeki ünlü savcı Miles Edgeworth’ün yerine geçin. Bu yeniden düzenlenmiş koleksiyon, hem Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth hem de – İngilizce olarak ilk kez – Ace Attorney Investigations 2: Prosecutor’s Gambit oyunlarını içeriyor. Suç mahallerinde suçlayıcı deliller arayacağınız, şüpheli zanlıları sorgulayacağınız ve karmaşık aldatma ağlarını çözmeye çalışacağınız heyecan verici bir dünyaya dalın. Her iki oyunu da HD grafikler, yeni eklenen diller (Fransızca ve Almanca dahil) ve taze karakter modelleri ve sanat eserleriyle deneyimleyin. Organizer’ınızı yanınızda bulundurun: Ace Attorney Investigations Collection, 6 Eylül’de Nintendo Switch’te çıkıyor. Ön siparişler bugün ilerleyen saatlerde Nintendo eShop’ta başlıyor.
  • Farmagia: Rave Master ve FAIRY TAIL’in yaratıcısı Hiro Mashima, Marvelous ile işbirliği yaparak, çılgın canavar savaşları ve çiftçilikle dolu yepyeni bir macera sunuyor. Despot bir hükümdar, dünyanın sakinlerine baskıcı bir rejim dayatıyor ve onu durdurmak size ve Farmagia’ya kalmış. Keşfedin, savaşın, kaynak toplayın, canavar ordusu oluşturun ve becerilerinizi geliştirin. Canavarlarınızı toplayın ve rejime karşı durun; Farmagia, 1 Kasım’da Nintendo Switch’e çıkıyor.
  • THE NEW DENPA MEN: Radyo dalgalarında, bu görünmez sinyalleri evleri olarak gören küçük yaratıklar olan DENPA MEN’i arayın. Onları çıplak gözle göremezsiniz ama Nintendo Switch’te bulup yakalayabilirsiniz. THE NEW DENPA MEN, bu DENPA MEN’leri partiniz için toplayıp onlarla maceraya çıkabileceğiniz ücretsiz bir RPG oyunudur*6  . Ana maceraya ek olarak, adanızı dekore etmek, balık tutmak, sınırlı süreli etkinliklere katılmak ve diğer oyunculara karşı oynamak gibi birçok eğlenceli aktivite de mevcuttur*2 . THE NEW DENPA MEN, 22 Temmuz’da Nintendo Switch’te çıktığında onları yakalayın.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.