Oyun Haberleri

Neverwinter: Rise of Tiamat Adım Adım Geliyor!

rise-of-the-tiamat

Neverwinter’ın 5 başlı ejderhasıyla tanışın. Rise of Tiamat 18 Kasım’da geliyor!

Neverwinter: Rise of Tiamat resmi oynanış fragmanı yayınlandı. Hız kesmeyen savaşları ve destansı zindanlarıyla büyük kitleler tarafından sevilen Neverwinter’da 18 Kasım’dan itibaren yeni bir macera başlıyor. Ejderha Tarikatı beş başlı zalim ejderha tanrıçası Tiamat’ı Dokuz Cehennem’den diriltmeye çalışacak. Biz oyuncular ise tarikatın korkunç ritüellerini durdurmaya çalışacağız. Aksiyona hazır olun!

Neverwinter’ın beşinci modülü Rise of Tiamat’ı müjdeleyen ve yeni yayınlanan oynanış fragmanı bizi, Faerûn’un en acımasız ezeli düşmanlarından biriyle tanıştırıyor. 18 Kasım’da yayınlanacak olan Neverwinter: Rise of Tiamat, dördüncü Neverwinter modülü Tyranny of Dragons’daki olayların devamı niteliğinde.

neverwinter-rise-of-the-tiamat1

Sevilen aksiyon MMORPG Neverwinter’ın bu yepyeni modülünün ön gösterimi için yayınlanan fragmanda Tiamat’ın görkemine ve oyuncuların Neverwinter şehrini savunmaktaki eşsiz çabasına tanık olacaksınız. Fragmanda Tiamat beş ejderha başını nihayet gösteriyor ve oyuncuların ejderha tanrıçanın Neverwinter şehrini kıyamete sürükleyebilecek saldırısını engellemek için güçlerini birleştirmek zorunda oldukları muazzam çarpışmayı izliyoruz. Türkçe altyazılı fragramını hemen izlemenizi tavsiye ederiz.

neverwinter-rise-of-the-tiamat2

Perfect World Entertainment ve Cryptic Studios, Neverwinter: Rise of Tiamat’ın 18 Kasım’daki çıkışını kutlamak için bir de oyun içi etkinlik düzenliyor. 13 ve 17 Kasım tarihleri arasında Respen’in Harika Oyunu’nu Neverwinter’da oynayabilirsiniz. İlk olarak 1 Nisan’da oynanmaya başlanan Respen’in Harika Oyunu, maceracılardan oluşan bir partiyi minyatür heykellere dönüştürüyor ve oyuncular klasik Dungeons & Dragons kampanyalarını anımsatan bir macerada yerlerini alıyorlar. Gizemli ve muzip Respen Durothil’in yöneteceği bu etkinlikte, Neverwinter’ın popüler kahramanları Çavuş Knox, Makos, Celeste, Xuna ve Rhix ile aynı masaya oturabilir ve zindan tahtasındaki becerinizi gösterebilirsiniz.

neverwinter-tiamat

Hız kesmeyen savaşları ve destansı zindanlarıyla büyük kitleler tarafından sevilen Neverwinter’da 18 Kasım’dan itibaren yeni bir macera başlıyor. Ejderha Tarikatı beş başlı zalim ejderha tanrıçası Tiamat’ı Dokuz Cehennem’den diriltmeye çalışacak. Biz oyuncular ise tarikatın korkunç ritüellerini durdurmaya çalışacağız. Aksiyona hazır olun!

neverwinter-rise-of-tiamat3

Oyunu hemen buradan oynayabilirsiniz.

Neverwinter: Rise of Tiamat oyun tanıtımı:

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.