Oyun Haberleri

Netflix, Exploding Kittens Oyununu Hem Dijital Oyuna Hem Çizgi Diziye Uyarlıyor

Netflix, yakında çıkacak olan Exploding Kittens mobil oyununun ve bir çizgi film serisinin lansmanı ile oyunları ikiye katlıyor.

Netflix, karikatürist Matt Inman (The Oatmeal’in yaratıcısı ve Exploding Kittens’in yaratıcı yönetmeni) ve kurucu ortaklar Elan Lee ve Shane Small tarafından oluşturulan kart ve masaüstü oyun stüdyosu olan Los Angeles merkezli Exploding Kittens ile ortak proje yürütecekler.

2015 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana Exploding Kittens (kart oyunu) 18 milyondan fazla kopya sattı. Inman tarafından yaratılan, kedilerin çılgınca şeyler yaptığı esprili kart oyunu şimdi Netflix tarafından mobil oyun ve sonrasında diziye dönüştürülecek.

Matt Inman, bir röportajda şunları söyledi;

Şirket büyüyor; oyuncaklar her yerde, oyunlar her yerde satılıyordu ancak oyuncaklar ve oyunlarda başarı elde ettiğimizi fakat bunun arkasında hiçbir hikayemiz olmadığı tuhaf ve benzersiz bir konumda olduğumuzu fark ettik. Böylece Peter Chernin ile bağlantı kurduk. Sonunda bizi Mike Judge ve Greg Daniels ile bağladı ve Exploding Kittens dizisinin gerçekten izlemek isteyeceğim şey olduğu fikri üzerinde çalışmaya başladım.

Tom Ellis ve Lucy Liu da seslendirme kadrosunda

Yetişkinlere yönelik Exploding Kittens çizgi dizisi 2023’te piyasaya sürülecek ve yapımcılığını Greg Daniels ve Mike Judge üstleniyor. Exploding Kittens animasyon dizisinde Tom Ellis (Rush, Lucifer), Abraham Lim (Clickbait, The Boys), Lucy Liu (Shazam, Elementary), Ally Maki (Wrecked, Toy Story 4), Mark Proksch (What We Do In The Shadows, Better Call Saul) ve Sasheer Zamata (Woke, Home Economics) gibi isimler de sesleriyle katkıda bulunacaklar.

Exploding Kittens adlı animasyon dizisinde, Cennet ve Cehennem arasındaki sonsuz çatışma, hem Tanrı hem de Şeytan, tıknaz ev kedilerinin bedenlerinde Dünya’ya gönderildiğinde destansı boyutlara ulaşacak.

Exploding Kittens’ı temel alan mobil oyun, önümüzdeki ay piyasaya sürülecek ve oyuncuların masada oynadığı oyun, keyifli animasyonlarla sunulacak. Oyunda iki yeni özel kart sunulacak. Oyunculara, destenin en üstüne en yakın Patlayan Yavru Kedinin konumunu gösteren Radar ve destedeki kartların sırasını tersine çeviren Flip Flop.

Dijital oyunun bu yıl, çizgi dizinin ise 2023’te karşımıza çıkması planlanıyor.

Kaynak: VentureBeat

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.