Oyun Haberleri

Might & Magic Heroes VII Duyuruldu!

heroes-7-might-and-magic-banner-1

Might & Magic serisinin en sevilen başlıklarından biri olan Heroes’un 7. oyunu bir sinematik fragman ile duyuruldu. Eski ruhu yakalamaya çalıştıklarını söyleyen Ubisoft yetkilileri, serinin 7. oyununa fazlasıyla güveniyor.

Herkesin favori bir Heroes oyunu vardır. Benim için bu her zaman 3. oyun olmuştur. Gerek ek paketleri, gerek oynanabilirliği ile arkadaşlarla sabahlara kadar başından kalkamadığımız bir yapımdı. Son yıllarda bu oyun biraz tökezlese de, serinin son oyunu için Ubisoft’un sağlam bir çalışmaya giriştiği söyleniyordu.heroes-7-might-and-magic-gorsel

Yeni hikaye Duke Ivan isimli karakterin üzerine kurulu olacak. Ivan, topraklardaki iç savaşı durdurmaya yemin etmiş birisi. Boş kalan taht yüzünden çıkan bu savaş, tüm insanların yok olmasına sebebiyet verebilir. Bu yüzden 6 farklı tarafı bir araya getirerek bu karmaşıklığa bir son vermek istiyor. Böylece oyuncular sırayla tüm tarafları oynayarak, iç savaşı bitirmeye çalışacak.

Ubisoft yeni oyun için farklı bir yola başvurmuş. Oyuncular Heroes VII’ye dahil olmasını istediği 2 taraftan birini oylayabilecek. Slyvan ve Fortress tarafları oyuna henüz eklenmiş değil. Açılan 30 günlük oylama sonucunda bu taraflardan biri oyuna eklenecek. Diğer tarafın ise gelecek ek paket ile oyunculara sunulması bekleniyor.

Might & Magic Heroes VII’nin 2015 yılında pazara girmesi bekleniyor. Sözü fazla uzatmadan hazırlanan bu güzel fragman ile sizleri baş başa bırakıyoruz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.