Oyun Haberleri

Middle-Earth: Shadow of Mordor’a Dair Yeni Bir Fragman Yayınlandı

shadow-of-mordor-banner

Tolkien’in Orta Dünya’sında geçecek, bol aksiyonlu ve ilgi çekici hikayeye sahip Shadow of Mordor‘un hikaye anlatıcılığına dair yeni bir fragman yayınlandı.

Hobbit ile Yüzüklerin Efendisi kitapları arasında bir dönemde geçecek Shadow of Mordor, Orta Dünya severleri heyecanlandırıyor. Hem konusu hem de oynanabilirliği ile ilgi çeken oyun fragmanlarına bir yenisi eklendi.

Hikayemizin göbeğinde Talion isimli eski bir korucu var. Fragmanlarda, Talion’un orkların ruhlarını ele geçirdiğini ve üst rütbelerdeki ork komutanlarını yok etmek için bağlar kurduğunu görmüştük. Şimdi ise oyunun nasıl ilerleyeceğine ve hikayesine dair yeni bir fragman yayınlandı.

Fragmanda Talion’un orkların yanı sıra Warg ve Troll gibi diğer yaratıkları da kontrol edebildiğini görüyoruz. Ayrıca Orta Dünya’nın en korkulan karanlık efendilerinden Sauron hakkında da birkaç bilgi var. Eh, Talion’un Sauron’u alt edeceğine inanmıyoruz; ancak onun ordularını yöneten birçok ork komutanını ortadan kaldıracağını anlıyoruz.

Oyun hakkında yayınlanan bilgilere göre Talion, hikaye içerisinde Gollum ile de karşılaşacak. Fragmanda kendisini göremedik ama açıklamalar bu yönde.

Sözü fazla uzatmadan yayınlanan yeni fragmanı huzurlarınıza sunuyoruz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.