Oyun Haberleri

Lonestar İle Yeni Bir Fallout Deneyimi

fallout-lonestar-banner

Fallout hakkında uzun zamandır yeni bir haber duymuyoruz. Son 1 yıldır birçok eşek şakasının kurbanı haline geldik. Özellikle Shadow of Boston haberi bizi oldukça heyecanlandırmıştı. Bethesda’dan bir açıklama gelmeyecek gibi gözüküyor. Neyse ki, Fallout seven başkaları var ve bu insanlar mod yapmaktan anlıyor.

Bahsettiğimiz mod öyle basit bir şey değil. Neredeyse yarı-resmi olarak adlandırabiliriz. Tamamen gönüllülerden oluşan bir topluluk, Fallout: New Vegas grafik motorunu ve altyapısını kullanarak bizlere Fallout: Lonestar’ı sunacak. Bu çalışma Chris Avellone’den izin almayı bile başarmış.

Christopher Means’in önderlik ettiği çalışmaya dünya çapından birçok geliştirici katılmış durumda. Grafik arayüzde birçok yenilik yapıldığı söyleniyor. Mod tasarımcılarının ortaya çıkardığı artworkler de, Bethesda’nın hazırladıklarıyla kapışacak düzeyde.

fallout-lonestar-gorsel-002

Fallout: Lonestar, New Vegas’tan 50 yıl öncesini konu alıyor. Hikayemiz Texas’taki Commonwealth topluluğunda yani El Paso’da geçecek. Fallout tarihiyle yakından ilgilenen arkadaşların bildiği üzere ABD’nin güneyinde bulunan Texas eyaleti hakkında çok fazla bilgiye sahip değiliz. Daha öncesinde Fallout: Brotherhood of Steel oyununda bahsini duymuştuk. Kaldı ki, burada geçecek bir hikayenin de aksiyonunun bol olacağından şüphemiz yok.

Modun geliştiricileri Fallout hikaye yapısına olabildiğince bağlı kalmak istediklerini belirtiyorlar. Zaten Means, aşağıda izleyeceğiniz geliştirici günlüğü videosunda da, Chris Avellone’dan fazlasıyla yardım gördüklerini aktarıyor. Oyunun ne zaman çıkacağına dair ise bir bilgi yok. Çünkü herkes gönüllü olarak çalışmakta. Dileğimiz, en kısa sürede bu moda sahip olmak.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.