Oyun Haberleri

Lollipop Chainsaw Remake Duyuruldu

Yoshimi Yasuda, deli oyun yapımcısı Suda 51 ve müthiş yönetmen/yapımcı James Gunn’ın ortaklığıyla 2012 yılında satışa çıkan Lollipop Chainsaw‘u hatırlayan var mı?

Kendi çapında kült olan, bunu hak edip etmediği 32. Gün’de bile tartışılan oyun, 10. yılı şerefine bir Remake’e kavuşuyor. Orijinal ekipten sadece Yoshimi Yasuda projenin başında.

Yeniden yapım hakkında net detaylar henüz verilmedi ancak elimizde bazı bilgi kırıntıları da yok değil. Yasuda Remake’in görsel dilinin orijinalinden farklı olacağını, daha gerçekçi bir ton yakaladıklarını belirtiyor. Orijinalin o sıkı müzik listesi de Lollipop Chainsaw Remake‘de yer almayacak. Lisanslı birkaç şarkı dışında tamamen sıfır kilometre bir liste bizleri bekliyor anlayacağınız.

Lisans problemleri yüzünden artık herhangi bir platformda bulunamayan oyunun kendileri için çok özel olduğunu belirten yapımcı, yeni firması Dragami Games ile birlikte oyun haklarını almış durumda. Böylece daha özgür bir şekilde Remake’e hayat vermeleri de mümkün. Heyecanlandık mı? Pek değil ama yine de deli dolu oyun ihtiyacımızı karşılama potansiyeli de taşımıyor değil.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.