Oyun Haberleri

Spider-Man 2 Geliştiricisi Insomniac Games, Hacker Saldırısına Uğradı

Insomniac Games, hacker kurbanı oldu. Fidye yazılımı operatörü Rhysida, ünlü video oyunu geliştiricisi Insomniac Games‘in sistemlerine başarıyla sızdığını iddia eden bir dizi belge yayınladı. Bu olay, özellikle Insomniac‘ın en çok ödüllü Spider-Man oyunları ve şu anda geliştirilen Marvel’s Wolverine oyunuyla tanınan bir stüdyo olması nedeniyle oyun dünyasında büyük bir yankı uyandırdı.

Wolverine Oyunu Detayları Hack’e Dahil Edildi

Rhysida‘nın yayınladığı belgeler arasında, yaklaşan Marvel’s Wolverine oyununa dair ayrıntıların bulunduğu iddia edilen ekran görüntüleri de yer alıyor. Oyunun karakter sanatı, hacke dahil edilmiş gibi görünüyor ve Marvel evreninin diğer karakterlerini içerebileceğini gösteriyor.

İşten Çıkarılan Çalışanlara Ait Belgeler Ortaya Çıktı

Belgeler arasında, Insomniac Games‘ten iki ay önce ayrılan ve şu anda Disney‘de çalışan en az bir eski çalışanın pasaport taramalarının da olduğu görülüyor. Ayrıca, Spider-man seslendirme sanatçısı Yuri Lowenthal‘a ait kişisel belgeler de hackin bir parçası olarak sunulmuş durumda.

50 Bitcoin ile Açık Artırma

Rhysida çetesi, Insomniac’ın tüm veri setini yayınlamadan önce yedi günleri olduğunu belirtiyor. Ancak şu anda, verileri elde etmek isteyenlere yönelik olarak 50 bitcoin veya 2 milyon Abd dolarının biraz üzerinde bir başlangıç fiyatı ile bir açık artırma düzenliyorlar.

Çeteden Çağrı: “Özel Veriler İçin Teklif Verin!”

Rhysida, sızıntı sitesinde açıklama yaptı:

Sadece 7 gün kala, özel, benzersiz ve etkileyici veriler için teklif verme fırsatını yakalayın. Cüzdanlarınızı açın ve özel verileri satın almaya hazır olun. Sadece tek bir ele satıyoruz, yeniden satış yok, tek sahibi siz olacaksınız!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.