Oyun Haberleri

InSomnia Yeniden Kickstarter’da!

insomnia-banner

Yaklaşık 2 yıl önce Kickstarter’a giren ve başarılı bir kampanya yürüten InSomnia‘nın yapımcıları son bir kez daha oyuncuların desteklerini bekliyor.

Rusya merkezli bağımsız oyun firması Studio Mono, InSomnia isimli oyunları için bir kez daha Kickstarter’a girdi. Yapımcıların açıklamasına göre firma ilk toplanan bütçeyi aşmış. Oyunun bitirilmesi için 55.000 sterlin değerinde yeni bir Kickstarter başlattılar.

İlgili Makaleler

insomnia-gorsel-002

20 günden fazla süresi olan Kickstarter sayfası yüksek ihtimalle istediği bütçeyi toparlayacak. Studio Mono’nun geliştirmeden sorumlu adamı Anatoliy Guyduk, oyuna daha fazla özellik ve içerik katacaklarını da belirtti. Daha önceden Ogre 3D motorunu kullanan firma radikal bir kararla Unreal Engine 4’e geçiş yapmış. Böylece oyun daha güzel bir hal almış.

2 yıldır geliştirilme sürecinde olan ve son bir kez desteğe ihtiyacı olan InSomnia piyasadaki dieselpunk açlığını doyuracak bir oyuna benziyor. Retro-fütüristik havası ve distopik hikayesiyle oyunculara unutamayacakları bir tecrübe yaşatacaklarını söylüyorlar.

Oyunun ilk bölümünü içeren demosunu ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak ya da destek olmak için de Kickstarter sayfasına göz atmayı unutmayın.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.