Oyun Haberleri

Gnomelar, Horde Başkenti Orgrimmar’a Yürüdü!

gnome-banner

Alliance tarafının çılgın bilim insanları olarak kabul edilen Gnomelar, daha yeni savaştan çıkmış Horde başkenti Orgrimmar‘a yürüyüş düzenledi.

Şaka değil, gerçek! Her yıl düzenlenen bu fenomen olay geçtiğimiz gün içerisinde yeniden yaşandı. Yaklaşık 2.500 kişilik Gnome ordusu, Orgrimmar’ın başkentine yürüyüş düzenledi. İşin içinde biraz espri olsa da, iyi bir amaç uğruna yürüyüş düzenlediler.

Eğer bir WoW oyuncusuysanız, bir süredir Cadılar Bayramı etkinliği için çeşitli görevler yapıyor olmalısınız. Hatta Headless Horseman bineği düşürmek için fütursuzca zindanları talan ediyorsunuz. İşte tam da bu güzel günlerde, binlerce kişilik 1. seviye Gnome ordusu Orgrimmar’a yürüyüş düzenledi. Amacı ise göğüs kanseri karşı farkındalık yaratmaktı.

gnome-yuruyus-gorsel

Pembe saçlarıyla Gnomeregan’dan yola çıkan Gnome ordusu, Ironforge altındaki metro bağlantısı ile Stormwind’e ulaştıktan sonra kıtanın daha güneyine inerek Booty Bay’den gemiye bindiler. Buradan sonra tehlikeli Horde topraklarını aşan minik Gnomelar, Orgrimmar’a girerek yeni Horde Warchief’e saygılarını göstermek isteseler de, NPCler ve oyuncular tarafından öldürüldüler.

Scarlet Crusade RP serverında gerçekleşen bu olayın ardından, serverın çöktüğü bilgisi de hemen yayıldı. Ne diyelim, o minik vücutları içinde koca yürekler taşıyan tüm Gnomelara bu farkındalık yürüyüşü için teşekkür ediyoruz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.