Oyun Haberleri

PlayStation Oyunu Ghost of Tsushima, 16 Mayıs’ta PC İçin Geliyor

PlayStation’un sevilen özel oyunu Ghost of Tsushima, 16 Mayıs’ta PC kullanıcılarıyla buluşacak. Yeni çıkacak olan Director’s Cut sürümü, PC platformunda heyecan uyandırmaya hazırlanıyor.

Genişleme Paketi ve Çevrimiçi İşbirliği Modu İle Tek Paket

Ghost of Tsushima PC sürümü, Iki Island genişleme paketi ve çevrimiçi işbirliği modu Legends ile bir araya getirilmiş bir paket olarak sunulacak. Bu, oyunun daha önce PlayStation’a özel olan içeriklerinin PC platformuna taşınmasını sağlayacak.

Yenilenen Grafik Teknolojileri ile Geliyor

Ghost of Tsushima’nın PC sürümü, güçlü grafik teknolojileri ile destekleniyor. NVIDIA Reflex, NVIDIA DLAA, NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 3 ve Intel XeSS gibi yenileme ve kare oluşturma teknolojilerini barındırıyor. Bu sayede oyuncular, oyunun görsel kalitesini en üst düzeye çıkarabilecekler.

Geniş Ekran Monitörler ve Çeşitli Grafik Seçenekleri

Geliştirici Sucker Punch ve portlama stüdyosu Nixxes, Ghost of Tsushima’nın PC sürümünün geniş ekran monitörleri, özellikle Ultrawide (21:9), Super Ultrawide (32:9) ve üç monitör için 48:9 gibi farklı oranları desteklediğini açıkladı. Ayrıca, oyunun çeşitli grafik seçenekleri, farklı donanımlara uyum sağlayacak şekilde tasarlandı. Bu da üst düzey PC’lerden taşınabilir PC oyun cihazlarına kadar geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmesini sağlıyor.

YouTube player

Özel İçerikler ve Ekstra Kazançlar

Steam üzerinden yapılacak ön alımlar, oyunculara çeşitli ekstra içerikler sunacak. Bu içerikler arasında New Game Plus’a özel bir at, Gezgin Kıyafeti ve Baku’nun dükkanından Kırık Zırh boyaları gibi özel kazançlar bulunacak.

Sucker Punch ve Nixxes İşbirliği

Sucker Punch’un kurucu ortağı Brian Fleming, “Bu Sucker Punch için bir ilk. Önceki tüm çalışmalarımız konsola özeldi, bu yüzden tüm bunlar için heyecanlıyız ve Nixxes bu projeyi yapmak için doğru ekipti. Onlar da işin içinde olunca, sonuçların muhteşem olacağını biliyorduk,” dedi.

Director’s Cut Özellikleri Korunuyor

Ghost of Tsushima’s Director’s Cut sürümü, PlayStation 5 versiyonundaki özellikleri koruyor. Dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetik desteği gibi özellikler, DualSense kontrol cihazı kullanıldığında PC platformunda da mevcut olacak.

Ghost of Tsushima, ilk olarak 2020’de PlayStation 4’e çıkış yaptı ve büyük bir başarı elde etti. PC kullanıcıları şimdi, samuray Jin Sakai’nin hikayesine ve eşsiz dünyasına adım atma şansını yakalayacaklar.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.