Oyun Haberleri

Frostpunk 2 Çıkış Tarihi ve Kapalı Beta Detayları Belli Oldu!

Popüler strateji oyunu Frostpunk‘ın merakla beklenen devam oyunu Frostpunk 2 çıkış tarihi resmi olarak duyuruldu. Xbox Partner Preview etkinliğinde yapılan açıklamaya göre, Frostpunk 2, oyun severlerle 25 Temmuz 2024‘te buluşacak. Bu heyecan verici gelişmenin yanı sıra, oyun aynı gün PC Games Pass üzerinden de erişilebilir olacak.

Kapalı Beta İçin Ön Sipariş Başladı!

Frostpunk 2‘nin çıkış tarihine dair duyurunun yanında, Nisan ayında gerçekleşecek kapalı beta için ön siparişler de başladı. Oyuncular, Deluxe Edition’u ön sipariş vererek kapalı beta aşamasında oyunun tadını çıkarma fırsatını elde edecekler. Beta süreci, oyunun sandbox modunun bir bölümünü içerecek ve oyunculara başlangıç topluluklarını ve gruplarını seçme konusunda daha fazla esneklik sunacak.

YouTube player

Dijital Deluxe Sürüm ile Ekstra İçerikler!

Deluxe Edition sahipleri, üç ücretli yayın sonrası DLC, resmi sürümden 72 saat önce hikaye moduna erişim ve dijital bir roman gibi birçok bonus içeriğe sahip olacaklar. Bu özel sürüm, Frostpunk 2 deneyimini daha da zenginleştirecek ve oyunculara ekstra içerikler sunacak.

Yeni Hikaye ve Zor Kararlar!

Frostpunk 2, orijinal oyunun başarısını devam ettirmeyi hedefliyor. Jakub Stokalski, Frostpunk 2’nin “insan hırsı, fikirleri için çabalayan toplumlar ve zor kararların sonuçları” gibi önemli temalar etrafında şekillenecek bir hikaye anlatmayı amaçladığını belirtiyor. Yeni özellikler arasında, “metodik Teknokratlar” ve “gelişim yerine adaptasyonun savunucuları” olan fraksiyonlar da bulunacak.

Konsol Sürümü İçin Bekleme!

Frostpunk şu anda Xbox ve PlayStation 4 platformlarında mevcut olsa da, Frostpunk 2’nin konsol sürümü için bir süre daha beklememiz gerekiyor. Konsol oyuncuları, Frostpunk 2 çıkış tarihi şu anda belli olsa da kendi platformlarına ne zaman geleceği konusundaki bilgileri beklemekte. Ancak, 11 bit Studios, Frostpunk 2’nin Xbox Game Pass’e geleceğini onaylamış durumda. Bu da oyunu Xbox aboneleri için daha erişilebilir kılacak. Frostpunk 2’nin getireceği heyecan verici özelliklere tanık olmak için Temmuz’u bekleyelim!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.