Oyun Haberleri

Hayran Yapımı Fallout: London Modu İçin Yeni Çıkış Tarihi Açıklandı

Fallout serisinin bağımsız bir modu olan ve büyük bir merakla beklenen Fallout: London, nihayet bir çıkış tarihi aldı. Türkiye’de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutladığımız 23 Nisan 2024 tarihi, oyunseverlerin uzun süredir beklediği bu bağımsız modun resmi yayın tarihi olarak belirlendi.

YouTube player
Tanıtımı Youtube üzerinden izleyebilirsiniz

İçerik Tamam, Ancak…

Fallout: London çıkış tarihi, ekibin içeriğin tamamlanmış olmasına rağmen bazı zaman çizelgesi sorunları ve modun yeterince kapsamlı bir şekilde test edilmemiş olması nedeniyle ertelendiğini açıkladı. Ekibin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Planlandığı gibi içerik tamamlanmış olmasına rağmen, dikkatli bir değerlendirme sonucunda test sürecimizin arzu ettiğimiz kadar sağlam olmayabileceğini fark ettik” ifadelerine yer verdi.

Yeniden Yapılanma ve Odaklanma

Ekip, çatışmalardan etkilenen bir bölgeden gelen bazı üyelerin mod üzerindeki odaklarını etkilediğini belirtti. Bu durum, ekip üyelerinin yeniden yapılanması ve modun daha sağlam bir temele oturtulması için zaman gerektirdi. Yapılan bu yeniden yapılanma süreci ve ekibin odaklanma değişiklikleri, çıkış tarihindeki gecikmeyi beraberinde getirdi.

Fallout: London
Fallout: London

Yeni Çıkış Tarihi ve Fallout TV Dizisi

Yeniden planlanan çıkış tarihinin, hem modun daha sağlam test edilmesine olanak tanıyacağı hem de Fallout dizisi beklentileriyle örtüştüğü belirtildi. Oyunseverler, Fallout: London‘ı beklerken, bu süre zarfında ekibin daha iyi bir oyun deneyimi sunmak adına üzerinde çalıştığı özellikleri görmeyi umut ediyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.