Oyun Haberleri

Elden Ring’in İlk Genişleme Paketi Shadow of the Erdtree Fragmanı ve Çıkış Tarihi Yayınlandı!

FromSoftware, Elden Ring için yepyeni bir macera getiren Shadow of the Erdtree fragmanını yayınladı. 21 Haziran 2024‘te çıkacak olan bu genişleme paketi, oyuncuları Gölge Diyarı’na götürecek ve yeni zorluklarla karşı karşıya getirecek.

Erdtree’nin Gölgesinde

2022’de piyasaya sürülmesinden bu yana Elden Ring, milyonlarca oyuncuyu büyüledi ve oyun dünyasında büyük bir başarı elde etti. FromSoftware, bu başarının ardından oyunun ilk büyük genişleme paketi olan Shadow of the Erdtree‘yi duyurdu. Fragman, oyunculara Gölge Diyarı’na özel bir bakış atıyor ve yepyeni içeriklerin heyecanını yaşatıyor.

YouTube player

Fragmanda Neler Görüyoruz?

Fragmanda, Shadow of the Erdtree’nin karanlık ve gizemli atmosferine tanık oluyoruz. Yeni düşmanlar, keşfedilmeyi bekleyen geniş bir açık dünya ve zorlu boss dövüşleri fragmana damgasını vuruyor. Ayrıca fragmanda, oyuncuların kullanabileceği yeni silahlar ve zırhlar da görülüyor.

Gölge Diyarı’na Yolculuk

Shadow of the Erdtree’de oyuncular, Erdtree’nin gölgesinde kalan Gölge Diyarı’nı keşfedecekler. Bu yeni bölge, oyunculara yepyeni görevler ve zorluklar sunacak. Fragmandan yola çıkarak Gölge Diyarı’nın oldukça karanlık ve tehlikeli bir yer olduğunu söyleyebiliriz.

Shadow of the Erdtree Ne Zaman Çıkacak?

Shadow of the Erdtree, 21 Haziran 2024 tarihinde PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Oyunun fiyatı PC için 25.99$ olarak belirlendi.

Elden Ring Hayranları Heyecanlı

Elden Ring’in genişleme paketi Shadow of the Erdtree’nin fragmanı, oyuncular tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Fragman, oyunun hayranlarını heyecanlandırdı ve yeni macera için sabırsızlandırdı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.