Oyun Haberleri

Eğlenceli Fantastik Bir Oyun – Bardbarian

bardbarian-banner

Başlıktan da anlaşıldığı üzere hem Bard (Ozan) hem de Barbarian (Barbar) bir karakter ile karşı karşıyayız.

Bağımsız bir yapım olan Bardbarian, Steam Greenlight’ta bolca oy toplayarak satışa çıktı. Oyun, renkli atmosferi ve eğlenceli oyun yapısı ile dikkat çekiyor.

Başından sonuna kadar el çizimi olan çevre ve karakterler oyuna güzel bir hava katmış. Ayrıca Bardbarian; Tower Defense, Rol Yapma Oyunu ve Gerçek Zamanlı Strateji’yi birarada oyuncuya sunuyor. Oyun sadece Shawn Blais ve Mike Gaboury isimli iki kişi tarafından hazırlanmış. Ayrıca yapımcılar, Kongregate sitesindeki Snake Squad isimli oyundan esinlendiklerini belirtiyorlar.

bardbarian-resimOyunun hikayesi de oldukça garip. Barbar bir karakter olan Brad, bir gün işgal altında olan köyündeki gürültünün sesine uyanır. Bugün Brad için farklı bir gün olacaktır. Artık kaba kuvvet kullanarak kan dökmekten sıkılmış olan Brad, müziğin gücünü kullanarak düşmanları yok etmeye çalışacaktır.

Eski savaş baltasını bir gitara çeviren Brad, pek çok oyuncuya Brütal Legend oyununu hatırlatacaktır ancak Bardbarian, çok daha renkli bir ortamda geçiyor.

Üç farklı türün birarada kullanılması ve Maximum Satan isimli ekibin yaptığı Rock/Metal türündeki müzikler oyuna değişik ve güzel bir tat katıyor.

Oyunda pek çok sürpriz var. Bunun dışında kuracağınız parti de oyun dengelerini etkiliyor. Ayrıca öldürdüğünüz düşmanların üzerinden aldığınız eşyalar ile karakterlerinizi geliştirebiliyorsunuz.

TreeFortress Games tarafından geliştirilen oyun dün itibarıyla Steam’de satışa çıktı. Oyun ayrıca iOS için ve Android için de çıktı. İyi oyunlar!

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.