Oyun Haberleri

Dungeons and Dragons Klasik Oyunları PC’ye Geliyor

Spelljammer: Pirates of Realmspace, Heroes of the Lance, Fantasy Empires ve hatta daha fazla klasik Dungeons and Dragons video oyunu, bu ay PC’ye geliyor.

Oyun yayıncısı SNEG, uzun süredir terk edilmiş ve özlemini duyduğumuz sekiz klasik Dungeons and Dragons video oyununu Steam ve GOG’da yayınlayacaklarını duyurdu. Pek çoğu da Ejderha Mızrağı oyunları!

Dungeons and Dragons klasik gold box classic video game oyun

Daha önce Dungeons & Dragons: Gold Box Classics başlığı altında pek çok klasik Dungeons and Dragons video oyunu yayınlanmıştı. Bu kez kalan eski oyunlar da yıllar sonra oyuncularla buluşuyor.

Dungeons & Dragons Dijital Oyunları

DragonStrike (1990)

İlk ejderha savaş simülatöründe Krynn’in göklerinde uçun! Bu oyunda ejderhaları durdurmak, düşman gemilerini yok etmek ve iyi güçleri korumak için toplam 20 görev bulunuyor.

Yol boyunca, ejderhalarınızın sıralamasını yükseltecek, yeni sihirli eşyalar kazanacak ve ejderhalardan oluşan ordunuzu daha güçlü hale getirirken aynı zamanda daha da iyi ejderhalar elde edeceksiniz!

Spelljammer: Pirates of Realmspace (1992)

Spelljammer, yepyeni dünyalara ulaşmak için Realmspace’i geçebilen büyülü gemilerdir. Pirates of Realmspace’de keşif ve ticaret için sekiz gezegeni ziyaret edebiliyoruz.

Birinci şahıs uçuş savaşında bu yeni dünyalara seyahat edip Realmspace’in sonu olacak korkunç komployu yavaş yavaş çözerken taktiksel savaşa katılın!

Fantasy Empires (1993)

Tek bir hedefle yönettiğiniz bir krallığın hükümdarısınız ve o hedef de hakimiyet! Sihir, kurnazlık veya kaba kuvvet yoluyla gerçek zamanlı dövüş sırasında komşularınızı fethedebilirsiniz.

İttifaklar yapın, ordunuzu kurun, görevlere göndermek için kahramanlar kiralayın, eğitin ve ülkenin tek hükümdarı olmak için kaynaklarınızı yönetin. Tabii sizden önce başkası yapmazsa!

DeathKeep (1995)

Tamamen 3D ortamlara sahip bu macerada kötü Necromancer’ın zindanının derinliklerine doğru yolunuzu bulun.

Tuzaklar, bulmacalar ve 30 farklı canavar türüyle dolu 25 zindanda beyin ve güçle savaşın!

Heroes of the Lance (1988)

Ejderha Mızrağı (Dragonlance) kitabı Güz Alacakaranlığın Ejderhaları hikayesinde yer alan Mishakal’ın disklerini aramak için harap bir şehre iniyoruz.

Sekiz kahramandan oluşan grubunuz, kapılardan oluşan labirent benzeri bir şehirde maceraya atılacak.

Dragons of Flame (1989)

Heroes of the Lance ve Shadow Sorcerer arasında geçen Dragons of Flame, Heroes of the Lance oyununa oldukça benziyor.

10 oynanabilir karakter arasından seçim yapacak ve trolleri, nameftleri, grifonları ve tabii ki ejderhaları yenmek için kılıç ve büyü kullanacaksınız.

War of the Lance (1989)

Ejderha Yüceefendileri’nin orduları durdurulmalı! Günü kazanmak için kendi orduna ve kahramanlarına komuta etmek size kalmış.

Kahramanlarınızı güçlü sihirli nesneleri almaları için görevlere gönderin, yardım sağlamak için diplomatlar gönderin ve topraklarınızı güvende tutmak için ordularınızı savaş alanına gönderin.

Shadow Sorcerer (1991)

Dragons of Flame’in öyküsünü takip eden Shadow Sorcerer’da, Kırmızı Ejderha Ordusu size yetişmeden önce serbest bırakılan köleleri güvenliğe götürün.

Gerçek zamanlı taktiksel savaş ve stratejik diplomatik oyunda her köşeden tehlike sıçrıyor. Size güvenen herkesin dünyanın herhangi bir yerinde sığınabileceklerinden emin olmak size kalmış.

Bu oyunların tümü bu ayın sonunda Steam ve GOG’da yayınlanacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.