Oyun Haberleri

Diablo IV, Hem Büyük Gelir Elde Etti Hem de Rekor Kırdı

Diablo IV, kısa sürede hem rekor kırdı hem de büyük bir geliri kasasına koymayı başardı. Sayılarla Diablo IV’ün verileri de açıklandı.

Diablo IV, düzenlediği 6 Haziran’daki lansmanının ardından bir haftadan kısa bir süre içinde 666 milyon doların üzerinde gelir elde etti. Ayrıca ilk beş günde satış rekoru kıran oyun Activision Blizzard’ın en hızlı satan oyunu oldu.

Diablo 4 lilith

Diablo IV tüm dünyada ses getirmeye devam ediyor. Çıktığı günden bu yana oyuncuların severek oynadığı oyun, geliştirici Activision Blizzard‘ın en hızlı satan oyunu unvanını elde etti.

6 Haziran’da düzenlenen lansmandan sonra piyasaya sürülen oyun 5 gün içerisinde 666 milyon dolar kazandırdı.

Resmi açıklamalara göre Diablo IV toplamda 267 milyon saat oynadı. Oyuncular, bu süre içerisinde 316.991.632 kez öldü ve bu ölümlerin 429.792’si PvP karşılaşmalarında olurken, 5.792.063’ü The Butcher tarafından gerçekleştirildi.

Blizzard’dan Oyunculara Teşekkür

Diablo markasının başındaki isim olan Rod Fergusson, bir paylaşım yaparak Diablo 4’ün eş zamanlı çevrimiçi konusunda kendi rekorunu geliştirdiğini duyurdu ve gösterdikleri bu yoğun ilgiden dolayı oyun severlere teşekkür etti. Blizzard, bu hafta sonu eş zamanlı oyuncu sayısının daha da artmasını bekliyor.

Blizzard Entertainment başkanı Mike Ybarra, “Blizzard adına, dünya çapında kendilerini Diablo 4’e kaptıran milyonlarca oyuncuya teşekkür etmek istiyoruz” dedi.

Ayrıca oyuncuların oyunun çıkışından bu yana 166.000.960 parti oluşturduğunu ve 6.263 oyuncunun 100. seviyeye ulaştığını ve 163 oyuncunun ise hardcore modunda oynarken 100. seviyeye ulaştıklarını belirtti.

Kaynak: Diablo Twitter

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.