Oyun Haberleri

Devil May Cry Müzikleri Tekrar Casey Edwards’a Emanet

Devil May Cry 5‘teki besteleriyle beğeni toplayan müzisyen tekrardan seri için beste yapacağını açıkladı. Hayranlara göre bu açıklama, Devil May Cry 6‘nın habercisi olabilir.

Efsane serinin son oyunu Devil May Cry 5, 2019’da yılın en büyük patlama yapan oyunlarından olmayı başarmıştı. Ana serinin son oyunu Devil May Cry 4’ten tam 11 sene sonra çıkan oyun hem hikayesi hem de yeri göğü birbirine katan oynanışıyla hepimizi kelimenin tam anlamıyla mest etmişti. Capcom şu sıralar Resident Evil yeniden yapımlarına odaklansa da hayranlar yavaştan yeni oyun için baskıyı artırıyor.

Beklenen haber, Devil May Cry 5’in bestecisi Casey Edwards‘dan gelmiş olabilir. Serinin “alabildiğine gaz müzik” geleneğini Bury the Light ve Subhuman gibi parçalarla başarıyla sürdüren besteci, dün attığı Tweet ile büyük heyecan yarattı. Hayranlara “Biraz daha resmi Devil May Cry şarkısı yapsam nasıl olur?” sorusunu yönelten Edwards’ın Tweet’i an itibariyle tam 14.000 beğeni almış durumda.

Bahsettiği resmi Devil May Cry şarkılarının hangi yapım için olduğunu açıklamamış Edwards. Hayranlar bu mesajı DMC 6’ya yorsa da önümüzdeki sene çıkacak olan Netflix animesini kastetmiş de olabilir. Yine de 5 sene devam oyunu için gayet ideal bir süre. Kim bilir, belki de The Game Awards öncesi atılan bu Tweet bu gece için güzel bir sürprizin habercisidir.

Şimdilik Devil May Cry 6’yla ilgili herhangi bir sızıntı veya bilgi yok. Netflix animesi ise 2024’te çıkış yapacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.