Oyun Haberleri

Daggerdale ÇIKTI!

Dungeons and Dragons Daggerdale

Yaklaşık 2 ay önce Facebook grubumuzda videosunu paylaştığımız ve duyurusunu yaptığımız yepyeni Dungeons & Dragons oyunu olan Dungeons & Dragons: Daggerdale sonunda çıktı. Atari firması 2011 Baharı diye açıkladığı oyunu, baharın bitmesine 1 hafta kala sözüne sadık kalarak çıkardı.

Daha önce çıkardığı Temple of Elemental Evil, DragonShard, DemonStone gibi oyunlarla beklediği başarıyı yakalayamayan Atari firması bu kez Multiplayer ve Co-Op seçenekleri ile arkadaşlarınızla vakit geçirebileceğiniz bir FRP deneyimi de sunuyor.

Oyun, Karanlık bir karakter olan Rezlus ve Zhentarim ordusunun Dalelands’i işgal etmesini konu alıyor. Tethyamar madenlerinde savaşıp Void Kulesi’ne ulaşacak ve düşmanlarınızı defettikten sonra Nentir Vadisi’nde Rezlus’un karanlık varlığı ile yüzleşeceksiniz. Bu süreç içerisinde savaş rahibi bir cüce, elf hırsız, buçukluk bir büyücü veya insan bir savaşçı ile yolunuzu çizebilirsiniz.

Rezlus’un şeytani ordusuna karşı yapacağınız savaşı ne şekilde yapabileceğinizi ve oyunun özelliklerini biraz inceleyelim.

  • Daggerdale DVD Game PCSolo veya Çok Kişili Oyun: Tethyamar madenlerinin derinlikleri ve Rezlus’un Kulesi’nde tek başınıza veya 1-3 arkadaşınızla birlikte savaşma imkanı.
  • Görev Yapma: Hem araştırma hem de savaşı biraraya getiren ve karakterinize ödüller sunan yepyeni görev sistemi.
  • Gerçekçi Dövüş: Etrafınızdaki pek çok düşmanla aynı anda dövüşerek gerçek bir savaş ortamını yaşayabileceğiniz, taktiksel menzilli dövüş sistemi ve güçlü büyülerle dolu dövüşler.
  • Karakter Gelişimi: Sınıfını seç, kahramanını yarat, hazineleri topla ve tecrübe kazan! Yeteneklerini, güçlerini, özelliklerini belirleyerek karakterinin gelişmesini sağla.
  • Etkileyici Seviyeler ve Araştırma: Daggerdale’ın etkileyici detaylarla süslenmiş inceliklerini keşfederek pek çok maceraya atılın.
  • Al ve Oyna: Öğrenmesi kolay, oyunu en ince detaylarına kadar öğrenip uzmanlaşabileceğiniz oyun sistemi.
  • Çoklu Oyun Sistemi: Yeni alanları keşfederek maceralara atılabileceğiniz Macera modu veya yeteneklerinizi gösterebileceğiniz Serbest Oyun modu.

Unutmadan söyleyelim. Oyun, bir üçlemenin ilk oyunu olarak çıktı. Diğer oyunları da merakla bekliyoruz. Unutulmuş Diyarlar hakkında daha fazla bilgi için sitemizdeki Unutulmuş Diyarlar sayfasına bakmanızı da öneririz.

Oyunun web sitesi:http://www.atari.com/daggerdale

Oyunu satın almak için: http://www.gamestop.com/pc/games/dungeons-dragons-daggerdale/90395

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.