Haberler

Games Workshop, Warhammer 40.000 İçin Yeni Sistemini Duyurdu

Warhammer 40.000 9E olarak adlandırılan yeni sistemin henüz bir çıkış tarihi yok ancak elden geçirilen kurallar ve yeni eklemeler ile daha kullanışlı hale getirileceği açıklandı.

Warhammer markasını çok yakından takip eden birisi değilim ama bu evrenle yakından ilgilenip hem masaüstünde, hem de sanal ortamda vakit ayıran çevre dostlarıma o kadar imreniyorum ki anlatamam! Gerçekten de devasa ve uçsuz bucaksız bir evrenin içerisinde olduklarına inanıyorum. Belki 9E ile birlikte benim de bu işin içine dalmam gerekiyordur.

Games Workshop, ki kendileri bildiğiniz üzere Warhammer’ın arkasındaki firma, çok sevilen strateji sistemleri için yeni kural kitabı hazırladıklarını duyurdu. Sistem son olarak 2017 yılında güncellenmişti. 9E olarak tanıtılan sistem orijinal kodekslere ve Psyschic Awakening kitaplarını kapsayacak fakat yeni kurallarla birlikte gelecek.

Örneğin Space Marines biriminde artık Chainsword dahili olarak gelecek. Ayrıca oynanabilirliği hikayesel anlamda daha da ileri taşımak için birkaç yenilik eklendiği söyleniyor. Crusade sistemi sayesinde ordularınız oyundan oyuna büyürken, hikayesel anlamda da gelişme gösterecekler.

Üniteler ve karakterler, Battle Honors puanı kazanacaklar. Bu da çeşitli yetenekler geliştirmelerine olanak sağlayacak. Ayrıca Battle Scars ve Crusade ödülleriyle (Relic) de yeni planları varmış.

Warhammer 40.000 9E için bir de mobil uygulama geliştiriliyor. Ordu kurma, kuralları kontrol etme ve diğer birçok farklı özellik için bu uygulama çok faydalı olacakmış. Ayrıca satın alınan tüm içeriklere hızlıca da ulaşım sağlanacakmış.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.