Oyun Haberleri

Borderlands 3 Duyuruldu!

Uzun süredir beklenen ve geçtiğimiz günlerde kısa tanıtım videosu yayınlanan Borderlands 3, resmi olarak duyuruldu. Hem hikayesi hem de eğlenceli grafikleriyle oyun dünyasında bambaşka bir yere sahip olan Borderlands serisinin yeni oyunu sonunda resmiyet kazandı.

En son olarak 2012 yılında oyun severlerin karşısına çıkan 2K Games ve Gearbox Software, şimdi de serinin üçüncü oyunuyla bizleri karşılıyor.

Hatırlarsanız, 2012 yılında piyasaya sürülen Borderlands 2‘de ilk oyundaki yaşanan olaylardan sonrası konu alınmıştı. Fakat, hikaye kısmında oyuncuların aklında bir takım soru işaretleri bırakan Gearbox, bundan 2 yıl sonra yani 2014 yılında serinin ara oyunu ile karşımıza çıkmıştı.

Bu oyunda da ilk oyun ile ikinci oyun arasındaki yaşanan olayları birbirine bağlayan Gearbox, aradan geçen 5 yılın ardından şimdi de serinin üçüncü oyununu piyasaya sunmaya hazırlanıyor.

Beklenen Borderlands 3 Fragmanı Yayınlandı

Tüm gözler E3 2019‘da yeni bir Borderlands oyunu beklerken, Gearbox ve 2K Games bugün sürpriz bir duyuruya imza attı.

Yapımcı firmanın yapmış olduğu açıklamaya göre, oyunun detayları 3 Nisan 2019‘da açıklanacak.

Söz konusu bu duyuruda, oyunun mekanikleri ve hikayesi hakkında detaylı bilgiler verilecek. Bunun haricinde, oyunun ilk oynanış videoları ise Haziran ayında düzenlenecek olan E3 2019‘da oyun severler ile paylaşılacak.

Hatta söz konusu E3 2019 etkinliğinde oyunun demosunun da yayınlanabileceği konuşuluyor. Şimdilik yeni Borderlands oyunu hakkında tüm bildiklerimiz bunlarla sınırlı. Dilerseniz, sözü daha fazla uzatmadan sizleri, Borderlands 3 fragmanı ile baş başa bırakalım. İyi seyirler!

YouTube player

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.